PUBLICITAT

El camí de la transparència i la col·laboració

Imatge d'arxiu d'Andorra la Vella
Imatge d'arxiu d'Andorra la Vella

Recentment s’ha reobert al públic la rampa de la Callissa Ciutat Valira, que s’ha remodelat i embellit. També s’han arreglat diverses voreres de la parròquia d’Andorra la Vella: davant de l’edifici administratiu del Govern; i d’algunes altres es planteja la seva propera remodelació: a l’avinguda de Santa Coloma entre Roureda de Sansa i Gil Torres i al passeig del riu entre la plaça de la Rotonda i Prada Casadet, per exemple. També s’han instal·lat jocs al camí del cortal de l’Estevet, es renovaran jocs del Parc Central i es reformarà la plaça del Poble.

Totes aquestes actuacions han estat o bé realitzades, o bé influenciades, per propostes i demandes que s’han plantejat des de Partit Socialdemòcrata + Independents d’Andorra la Vella. Son una demostració que conjuntament, majoria i oposició, es poden fer bones coses. Una demostració del que es pot fer sumant esforços pel bé de la parròquia i dels seus habitants. 

Ho hem dit en repetides ocasions al llarg d’aquest mandat: els consellers de PS+Independents d’Andorra la Vella, malgrat ser la minoria i l’oposició, també som representants del poble, també som part del Comú, i també hem de poder participar del seu dia a dia. I així ho hem demanat també en reiterades ocasions: fer reunions més formals o menys, celebrar comissions sectorials, etcètera, i així poder fer aportacions i realitzar la nostra feina i complir amb les responsabilitats que tenim com a consellers del Comú.

En el darrer Consell de Comú, en el qual el fins aleshores cònsol menor, David Astrié, va accedir a ocupar el càrrec que havia deixat vacant Conxita Marsol, vam tornar a estendre la mà a la majoria per poder treballar conjuntament. Vam votar favorablement al nomenament d’Astrié com a cònsol major i a la reorganització de les comissions de treball. I ho vam fer demanant més transparència i col·laboració, perquè uns i altres coincidim en què volem el millor per a la parròquia, i això només es pot aconseguir, justament, pel camí de la transparència i la col·laboració.

És cert, des d’aquella sessió de Consell de Comú fins avui ja hem pogut veure un canvi de tarannà respecte a la manera de fer i de governar de Marsol. S’han fet uns primers passos cap a una major transparència i col·laboració, s’han celebrat algunes reunions i se’ns ha donat més informació, i esperem que aquest canvi vagi a més.  Que s’estableixi una nova manera de fer i així siguin més els projectes que es duguin a terme fruit d’un treball conjunt i en benefici de la parròquia i la seva població. Perquè són moltes les actuacions que cal fer i que, de ben segur, seran més beneficioses si es realitzen sumant esforços, en col·laboració entre majoria i oposició. 

Consellers de PS+Independents d’Andorra la Vella: Dolors Carmona, Sergi González i Lídia Samarra.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT