PUBLICITAT

‘La Massana passa a l’Acció’

Acció + Independents som una candidatura que neix a la Massana amb la voluntat d’aportar iniciatives i solucions concretes als problemes reals que afronta la nostra societat. Som un moviment polític jove però ben preparat, amb ganes de trencar barreres entre política i ciutadania. Ens dediquem a la recerca constant de solucions per al manteniment i la millora del benestar dels massanencs, i per extensió, del conjunt d’Andorra.  Volem un canvi de formes i creiem en una altra manera de fer, en una visió sobre la política lluny del classisme i lliure de motxilles compromeses amb grans empreses i cases. Un canvi cap a la simplificació a l’hora d’entendre la política. Som gent de la parròquia inquieta i apassionada, que plantegem les preguntes adequades per trobar, conjuntament, les millors respostes.

Som una candidatura que representa el que és la societat massanenca. Des d’assalariats, fins a emprenedors provinents del petit comerç de la Massana. Volem que la Massana continuï sent un referent en productes de proximitat i de comerç local i també, mantenir la nostra competitivitat global potenciant els nostres millors atributs: l’entorn natural i el patrimoni cultural. Creiem en la innovació, les noves tecnologies i la sostenibilitat en tots els seus sentits, ecològica, social i econòmica. Des de la proximitat, compartim les preguntes i els problemes  que tenen els nostres conciutadans. I aquestes problemàtiques generalitzades arreu, requereixen accions a curt, mitjà i llarg termini. És per això, que disposem de diferents propostes que donarem a conèixer en aquests pròxims dies.
Per poder donar veu a les vostres inquietuds i neguits, cal que tinguem representació al Consell General. I això només s’aconsegueix amb la vostra implicació i confiança.

Volem ser l’altaveu de tots els ciutadans, també d’aquells que només se senten escoltats un cop cada 4 anys, tan sols perquè dipositin el vot “correcte” a l’urna. Volem ser els que engresquin aquells desencantats amb la política, aquells que pensen que quelcom no rutlla, aquells que com nosaltres, tenen el neguit d’assolir una Massana millor. Aquells que, passi el que passi, continuarem compartint el dia a dia de la nostra estimada Parròquia.

Des d’un inici, Acció + Independents, hem posat a disposició del ciutadà diferents canals per apropar la política a la ciutadania. I tot aquell qui vulgui, independentment del seu passaport, edat o condició, és benvingut a conèixer i formar part d’aquest projecte que tot just ha arribat per quedar-se.

Aquest projecte és vostre, i per això volem escoltar la vostra veu. Podeu contactar amb nosaltres al correu [email protected] i a les xarxes socials @som_accio. 

Article conjunt de la llista d’Acció + independents a la Massana. 
1- Josep Fusté
2- Rebeca Roger
Suplent 1- Laura Bragança
(Independent)
Suplent 2- Manel Montoro
(Independent)
Suplent 3- Francesc Guillén

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT