PUBLICITAT

Un sopar de Nadal ben especial

Una dècada després de fer el darrer sopar de Nadal, els membres del Comú d’Encamp vam recuperar la tradicional trobada que tenia lloc cada desembre durant les dates prèvies a les festes nadalenques. Hi ha factors que han influït perquè s’hagi posposat aquest esdeveniment, tant els econòmics com la mateixa pandèmia els darrers anys. No obstant això, les ganes es mantenien intactes.

A la sala de festes del complex poliesportiu d’Encamp ens vam reunir prop de 200 persones del comú encampadà, tant interins, com funcionaris i càrrecs electes. Aparentment, hauria de semblar un acte normal, com qualsevol sopar previ a Nadal, però és més que això per a Encamp. Tant jo com la resta de la gent que hi vam ser, ho vam viure com un acte de germanor molt desitjat i d’apropament entre tots. D’aquelles trobades que potencien el sentit d’equip, tan important per governar.

Com deia, aquestes trobades nadalenques fan que tots els empleats s’apropin més entre ells, es relacionin en un entorn diferent del laboral i es creïn sinergies. És rellevant que la seva extensió no sigui un impediment perquè la plantilla es conegui més entre cadascú. És crucial compartir experiències, divertir-se conjuntament, entre molts d’altres efectes positius i necessaris per a qualsevol persona.

El passat 15 de desembre va ser, en essència, un dia molt especial per a tots els empleats del Comú d’Encamp. Un dia on vaig percebre les ganes de reunir-se fora de l’àmbit laboral, de compartir un entorn festiu, de ball i bon menjar. Un dia que destaca especialment per les ganes de compartir bons moments entre tots. Per mi va ser inoblidable, i més essent la primera vegada en la qual tenia l’honor d’assistir.

Desitjo que aquesta tradició que, malauradament i per diversos factors, no va ser programada durant una bona colla d’anys torni a ser possible de forma regular. Sense interrupcions de cap mena, el que significarà que les coses van bé i hem deixat enrere aquests anys de complexitat. Tan de debò es torni a convertir, com no pot ser d’altra forma, en un acte important, necessari, proper, càlid i distès.

Per norma general, l’ésser humà té la capacitat i també la necessitat de relacionar-se i comunicar-se afectivament amb els seus semblants, perquè és l’única forma de desenvolupar-se i créixer d’una forma sana i racional. Els actes com els sopars de Nadal hi contribueixen de manera especial, per la proximitat de les dates festives i perquè la sensibilitat de les persones està més present que mai.

Ara toca començar a pensar en les pròximes dates nadalenques. En gaudir-les el millor possible amb la família i els amics. També com afrontar l’any nou que encetarem, el 2023, que tant en l’àmbit personal com també en el polític està ple de reptes. Com ha estat tota la legislatura, nosaltres continuarem treballant de valent per continuar acomplint tots aquells projectes que dúiem en el programa electoral i que tenim el convenciment ajudaran a millorar la vida dels nostres ciutadans.

Desitjo que el 2023 ens porti la pau, la solidaritat, l’afecte, el respecte i l’agermanament que mereix aquest humil món on vivim, i a tots nosaltres en especial com a persones.

Desitjo a tothom bones festes de Nadal i un pròsper any 2023 ple de salut, felicitat i amor.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT