PUBLICITAT

Un fons amb una rendibilitat del 875% APY

En el meu segon article, Conrear diners a Andorra, ja escric al voltant de com el canvi climàtic i la guerra d’Ucraïna – fertilitzants – destruirà l’oferta d’aliments en el món a una velocitat increïble. Com vaig esmentar en anteriors articles, els països pobres i exportadors de gran part de moltes commodities deixarien de fer-ho. Pocs dies després de publicar el meu article: Sri Lanka és un veritable caos, l’Índia veta l’exportació de blat mitjançant una llei de protecció d’interessos estatals, el Kazakhstan – sisè major productor de blat del món – presenta una nova llei per a vetar l’exportació de blat, i Filipines veta l’exportació d’oli de palma i altres commodities de vital importància estatal. L’auge dels preus dels aliments en el pròxim Q4 serà feroç. Un món hiperinflacionari i amb una escassetat d’aliments mai vista. Els preus aniran a l’alça. 

En aquest cinquè article vull escriure sobre la creació d’una eina de canvi total a Andorra. He guardat el cinquè article per a parlar d’això. El número cinc ha estat el símbol de moltes civilitzacions i personatges il·lustres com Da Vinci i el seu pentagrama. Els grecs li deien al número cinc llavor perquè era l’origen del món. Penso que anem cap a un món desconegut per tots i de gran canvi, però crec sincerament que Andorra pot i ha de sortir beneficiada. Llegeixo a la premsa del país diferents problemes amb el finançament vinculat a la construcció vertical, la CASS, la modificació de les pensions, el menor marge de poder adquisitiu per la majoria de la ciutadania, l’auge del lloguer o cost de les matèries primeres, el canvi climàtic i l’impacte en el PIB serveis, OOTTs, una recessió brutal en els principals països veïns i al sector del turisme, etcètera. En aquest cinquè article escriuré sobre l’Andorra Deflationary Pool Fund i com poder autofinançar el país. Sempre t’arrisques al debat social i perdre l’anonimat, però veig que anem en una direcció que serà desastrosa per al país. 

L’Andorra Deflationary Pool Fund seria un fons amb actius SoV deflacionaris amb una rendibilitat, segons els meus càlculs, del 875% anual. I mitjançant el protocol de consens distribuït, pot obtenir un 11% de rendibilitat anual sobre el valor total dels actius en custòdia i sense necessitat de venda d’aquests. La rendibilitat total assolida mitjançant el protocol de consens distribuït s’actualitza anualment sobre el valor dels actius en custòdia. Així, aconseguiríem una rendibilitat, segons les meves estimacions, del 4.375% en cinc anys. Estaríem convertint a l’Andorra Deflationary Pool Fund en el fons sobirà amb major rendibilitat mai creat. Andorra podria autofinançar-se, eliminar tot impost directe als ciutadans, així com lliurar una renda bàsica universal mínima establerta. Es podrien mantenir, únicament, els impostos indirectes i impostos vinculats al luxe i retocar un parell de lleis. Andorra es convertiria en un país amb una estructura social brillant. Andorra seria capaç d’autofinançar tot. Es pot portar a Andorra a la màxima eficiència possible. El Govern i els empresaris tenen tota la meva ajuda.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT