PUBLICITAT

California Grill

Què pensaríeu si us dic que a Andorra tenim un restaurant que fusiona el més representatiu de la cuina mexicana amb el millor de la cuina dels Estats Units, ho adapta als paladars mediterranis i li dona el seu toc afegint el gust a brasa del forn Josper? I si, a més, us dic que tots els plats són casolans, incloses les postres, que tenen una gran varietat de cerveses i còctels, i que tot això ho pots trobar a un preu més que correcte? Deixa de pensar que t’estic prenent el pèl. Tot això és possible al California Grill d’Arinsal. 

A finals del 2020, quan la pandèmia encara apretava fort i la inseguretat regnava el món de la hostaleria i a les nostres vides en general, el Jose i la Dennise, una parella mexico-americana, es van llançar a la piscina per fer realitat el seu somni d’obrir un restaurant. Poc després vam anar els Regadera per primer cop, com bons amants de la gastronomia mexicana que som no ens podíem perdre aquesta nova obertura al Principat, i vam sortir tan contents que, des de llavors, hem tornat varies vegades per portar a amics i familiars.  

El concepte del California Grill està inspirat en l’ambient relaxat del sud de California que, donada la seva proximitat amb Mèxic, és conegut per l’habitual fusió que fan amb la cuina llatina. El Jose, xef format a la escola Le Cordon Bleu d’Scottsdale, Arizona, i amb més de 18 anys d’experiència al món de la hostaleria, va decidir que a la seva carta volia traslladar aquesta diversitat oferint un menú variat en el que es poden trobar des de natxos, tacos o burritos, fins a talls de carn al més pur estil americà com el famós T-Bone o el Ribeye, també fan burgers i pizzes, tot elaborat al forn Josper que li dona aquell gust fumat tan impressionant. Heu tastat mai uns natxos, tacos o burritos la carn dels quals estigui feta a la brasa? Ja us dic que és el toc perfecte. 

També us aviso que aneu amb molt d’ull si demaneu les aletes a la brasa perquè us poden crear addicció! A nosaltres ens encanten amb aquell toc a brasa i la salsa de mel i mostassa. També recomano les flautes cruixents, i menció especial mereix el seu burrito, ben farcit i contundent, a bon preu. Només amb un d’aquests ja sortiries dinat i content, però ni se us acudeixi marxar sense tastar alguna de les seves postres casolanes! El seu pastís de formatge és molt bo, i la tarta tatin amb gelat de vainilla, una de les millors que hem tastat. També fan un flam molt interessant. Qualsevol dels que trieu serà un encert. 

Referent als seus còctels, us haig de dir que aquí fan un margarita espectacular i si preferiu les emocions fortes, no deixeu de demanar la michelada, una beguda a base de cervesa i salsa picant que us farà volar el cap. Consulteu les seves ofertes al seu instagram. Per cert, no fan enviament a domicili, però sí take away

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT