PUBLICITAT

Traguet i més

Corria el Tour del 2016 quan la Cristina i el Gerard van obrir les portes del Traguet i més a la Cortinada. La seva idea original era fer un pub on la gent anés a pendre copes i, a més, tingués algunes opcions per picar. Però el destí, empès per la bona mà de la Cristina a la cuina, va voler que el menjar sortís molt més del que esperaven i cada vegada més. Tant, que mai van arribar a les copes de la nit. Estaven ja massa cansats dels serveis de dinar i sopar. D’aquesta manera va néixer el restaurant tal com ara el coneixem. 

Amb una decoració i ambient que et porta directe a les famoses tavernes anglosaxones, el Traguet enganya. Si no saps el que s’amaga als seus fogons, no t’ho pots ni imaginar a simple vista. Per mi, almenys, va ser tot un descobriment.
 
Havíem passat moltes vegades per davant de camí a pistes sense aturar-nos-hi mai, greu error. Quant de temps perdut! Ens estàvem perdent un dels llocs on millor carn hem menjat i a millor preu. Ara ho veig. 

A la nostra visita vam tastar els natxos full, amb una salsa de formatge boníssima i ben carregats de chili i guacamole; un mix de croquetes de pernil salat, bacon, pollastre i txistorra de les quals haig de destacar les de txistorra per la seva cremositat; les braves, al punt perfecte de cocció i amb una salsa suau que em va encantar; les mini burguers de carn de poltre amb bacon i de bou amb compota de poma; el filet de presa ibèrica amb foie, que confiten durant dues hores i després passen per la paella just abans de servir aconseguint que quedi lleugerament cruixent per fora i super tendre i sucós per dins –boníssim!–; i els taquets de poltre en salsa de ceps acompanyats d’unes torradetes per sucar pa senzillament espectaculars. Em vaig quedar amb ganes de tastar també les seves hamburgueses, perquè si les mini ja estàven bones, les grans han de ser brutals, o algun entrepà, que també tenien bona pinta, però no importa, ja que així ja tinc una bona excusa per tornar més d’hora que tard. 

El leitmotiv del Traguet és oferir qualitat al millor preu, i jo dono fe que ho aconsegueixen. Compren el millor producte, el treballen amb carinyo i el serveixen amb amor. Tot el que hi ha a la carta és casolà, i si a això li sumes la passió amb la que el Gerard atén la sala, i un preu ajustat, el resultat és una experiència de 10 que recomano molt. Jo ja estic desitjant tornar per tastar més plats. I si em vols fer cas, tu tampoc hauries de trigar en anar-hi. Ja em donaràs les gràcies, perquè estic segura que, ja siguis més de tapes o d’entrepans, el teu estómac gaudirà i la teva butxaca també. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT