PUBLICITAT

Fem balanç

A dos dies de finalitzar l’any, des d’Unicef Andorra volem fer balanç de tot allò que hem fet. Hem acompanyat al Govern d’Andorra en les seves campanyes per posar fi a la violència vers als infants i les dones i hem format part del treball per definir el futur Pla Nacional de la Infància. 
Ens hem sumat al Col·legi Oficial de Psicòlegs d’Andorra en la seva tasca de prioritzar la importància de la salut mental en la infància i l’adolescència i al Col·legi de Dietistes i Nutricionistes en la seva missió de promoure els hàbits alimentaris saludables. Hem treballat amb les set parròquies perquè la veu i les opinions dels més petits es tinguin en compte en les estratègies comunals i hem contribuït a la difusió dels Objectius del Desenvolupament Sostenible en col·laboració amb la Unesco. Hem publicat un any més l’Observatori de la Infància per compartir dades de la situació actual dels infants i joves del país i el 20 de novembre vam «vestir de blau» el principat amb l’ajuda de centenars de protagonistes. Em deixo moltes coses per nomenar, però la més important és que tota aquesta feina ha estat possible gràcies a tots vosaltres. 
Gràcies a les dones, homes, joves i infants que viuen en aquest petit-gran país i que volen el millor per a tots els nens i les nenes. En un any complicadíssim, us agraïm l’esforç i la dedicació de treball per tal que cap infant es quedi enrere. No sabem que ens espera per al 2022, el que si sabem és que no estem sols. Moltes gràcies! 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT