PUBLICITAT

L’Escenari de Pizzes

D’estils de pizzes n’hi ha molts, el més conegut i estès arreu és, potser, el romà, que es caracteritza per la massa fina estirada amb corró. Avui us vinc a parlar d’una pizzeria d’estil romà regentada per argentins al cor d’Andorra La Vella: L’Escenari de Pizzes. 

Des del seu inici, la pizzeria ha estat en un local molt petit situat a l’avinguda Doctor Mitjavila en el que amb prou feines hi caben unes poques taules, i així segueix, fidel a la seva filosofia de donar un servei personalitzat i de qualitat als seus clients. El Lucho, el propietari del restaurant, em confessava que no es sentirien a gust amb un local més gran, perquè el que a ells el hi agrada és poder estar pels comensals: «Preferim fer menys pizzes però assegurar-nos de la seva bona qualitat», em va dir. Ara tot just celebra els cinc anys al capdavant de la pizzeria. Treballen amb dedicació cada aspecte, des de la producció del producte final fins a la compra de les millors matèries primeres. Fan servir farines ecològiques, massa mare i temps llargs de fermentació que fan que les seves pizzes siguin molt lleugeres i gens pesades, i procuren utilitzar productes de proximitat i de temporada. Aquesta premissa l’apliquen a tots els productes que tenen, inclosos els vins. 

La carta de pizzes és molt extensa, amb 30 opcions diferents i la possibilitat de personalitzar-la també al gust del consumidor. Podreu trobar les clàssiques de tota la vida i les opcions d’autor, entre les quals destaquen la Capriccio de gorgonzola, amb crema de llet, gorgonzola, llavors de rossella, pera i confitura de figues; la Mexicana, amb carn especiada, pebrots, blat de moro i guacamole; i la Provolone, amb chimichurri, provolone, olives negres i tomàquet cherry, entre moltes altres. Em sembla important assenyalar que tenen també una pizza vegana i opcions sense gluten, per a que tothom pugui gaudir-ne. I si ets amant de les emocions fortes, no te’n estiguis de demanar els seus olis picants.

Però la seva carta no acaba aquí, també fan amanides i unes de les millors empanades argentines del Principat. La meva preferida és la de formatge amb ceba, però totes són molt bones. N’hi ha vàries per escollir! I si els llaminers esteu esperant el postre, que sapigueu que el seu tiramisú és espectacular: casolà i sense nata, només amb mascarpone, la textura de la crema és molt gustosa i delicada. Boníssim!

Si ja estàs salivant, amb ganes de menjar pizzes, empanades i tiramisú, però no tens ganes d’anar al local o no has trobat taula, no et preocupis. Com ja t’he dit, a L’Escenari de Pizzes estan en tots els detalls, i ofereixen un servei a domicili que fan ells mateixos per assegurar que les pizzes arriben en les millors condicions. No t’ho pensis més, segur que t’agradarà! 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT