PUBLICITAT

La Covid-19, el pretext per a un nou ordre mundial?

En aquest article parlaré en el meu nom i no en nom del meu grup parlamentari. M’expressaré lliurement com a economista de formació i representant política del poble andorrà. Per honorar el meu càrrec el meu deure ha estat i és escoltar els científics amb currículum, persones de terreny que no tenen conflictes d’interessos, observar el que està passant en l’actualitat sanitària a nivell internacional i actuar en conseqüència com a parlamentaria.

Una experiència que vaig intentar compartir a la Cimera Internacional Post-covid19, Stockholm Peace sumit celebrada el 19 de desembre passat a Estocolm (Suècia), on estava convidada com a una dels ponents. Allà, vaig tenir el privilegi de conèixer grans advocats internacionals, científics de renom, sanitaris, experts en salut pública internacional, periodistes que van treballar pels més grans mitjans mainstream. En la meva intervenció, vaig aprofitar per parlar de l’estudi d’Andorra que posa en relleu els bons resultats de l’hidroxicloroquina associat a l’azitromicina sobre els malalts de la covid19 i dels grans escàndols internacionals relacionats amb la covid19 com el Lancetgate i el Remdesivir. Vaig recomanar als Estats i als parlamentaris llegir l’informe del Senat francès del 2011 sobre la grip aviar, ric d’ensenyaments. Efectivament, aquest informe posa en evidència l’intent de manipulació del Big Pharma en la presa de decisió dels Estats durant la grip aviar.  

També, tenint en compte aquest context de deriva científica i d’engany demostrat pels escàndols anteriorment esmentats, vaig alertar sobre la manca de retrospectiva pel que fa les vacunes de noves generacions elaborades per lluitar contra la Covid-19. És per aquest motiu que vaig apel·lar a la prudència dels Estats. De fet, alguns grans científics qualifiquen aquestes vacunes com un gran experiment científic però que presenta moltes incerteses a nivell dels efectes secundaris i de la resposta immunològica generada. A més de tot això, s’afegeix un altre element. Certs científics com el professor Raoult director de l’IHU de malalties infeccioses de Marsella expliquen, des de fa mesos, l’existència de variants del virus. Ens podríem preguntar llavors de la utilitat i eficàcia reals de la vacuna.

Quan analitzem la situació del coronavirus a nivell mundial, és important mirar el que està passant des d’un prisma molt més ampli del que he dit anteriorment. De fet es pot constatar una sèrie d’elements econòmics i financers. Primer fet, arran d’un virus que té una mortalitat i una letalitat baixíssimes, constatem un empobriment de la població mundial generalitzat arran de les mesures de precaució de la Covid-19, i en canvi l’enriquiment d’uns quants amb l’eufòria dels mercats financers marcada per la pujada del preu de l’acció de certes firmes farmacèutiques que fabriquen la vacuna Covid-19. Tenim l’exemple, el 12 de novembre passat, de la venda programada de les accions del President Director General de Pfizer per un valor de 5,6 milions de dòlars just després de l’anunci de l’eficàcia al 90% de la vacuna, tenim l’exemple de la start up Moderna amb un creixement exponencial del 800% des de l’inici de la pandèmia.

Segon element, en paral·lel de l’exposat anterior tenim les declaracions dels representants mundials del sector bancari i de l’oligarquia mundialista del fòrum de Davos amb el Great Reset. Per entendre el pensament mundialista, és necessari llegir el llibre remarcable del professor Carroll Quigley Histoire secrète de l’oligarchie anglo-américiane publicat després de la seva mort. Un llibre on afirma estar d’acord amb  la ideologia mundialista  denunciant però els mètodes utilitzats per servir la ideologia.  Aquesta obra està presentada pel Pierre Hillard, un professor en ciències polítiques especialista del mundialisme que va escriure uns quants llibres sobre l’evolució d’aquesta ideologia. En una entrevista de TVL fa el resum de les recerques que volia compartir amb tots vosaltres.

Parla entre altres de l’informe de la fundació Rockefeller publicat l’any 2010 intitulat Scenarios for the future of Technology and International development que explica la possibilitat d’una pandèmia mundial que faria moltíssims morts i que obligaria a la posada en marxa de mesures dictatorials per assegurar l’ordre, gestionar amb eficàcia la situació i lluitar contra el desordre. Fa referència també a un còmic publicat l’any 2012 per la Unió europea intitulat Infected escrit per Jean David Morvan que parla d’un virus aparegut a la Xina, d’una pandèmia mundial on una vacuna elaborada per la industria farmacèutica seria la salvació de la humanitat i que es posaria en marxa un Govern mundial per fer front als problemes sanitaris.  Sorprenent! Cita també un article impactant del diari Le monde i titulat Le Kenia et la Malawi zones test pour un carnet de vaccination injecté sous la peau, un article que parla de l’experiment d’un marcatge i d’una vacunació sot cutanis encapsulats en unes nanopartícules. També recorda la reunió celebrada a l’agost del 2019 dels grans banquers on el senyor Mark Carney del banc central d’Angleterra va pronunciar un discurs sobre la possible desaparició del dolar i sobre la necessitat de posar en marxa una única moneda sintètica (digital) i hegemònica i va afirmar que aquesta etapa no es faria sense xoc. Aquestes paraules podrien fer pensar al llibre The shock doctrine (doctrina del xoc) escrit per la periodista Noemí Klein publicat l’any 2007. En tot cas, la suma d’aquests fets explicats pel Pierre Hillard fa reflexionar i podria deixar entreveure la voluntat de l’oligarquia mundial per fer emergir un nou ordre mundial invocant aquesta necessitat arran de l’existència de la Covid-19.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT