PUBLICITAT

La solidaritat també pot ser sostenible

Per aquest Nadal, el nostre comitè ha posat a la venda una mini-col·lecció de productes solidaris i sostenibles: tasses, bolígrafs, bosses, llibretes,... Solidaris perquè tots els beneficis de les vendes es destinaran als projectes que tenim actualment en marxa al Bhutan per garantir una educació inclusiva als infants amb discapacitat, a la República Centreafricana donant suport als infants alliberats dels grups armats i a Zàmbia, en un projecte nou on es vol prioritzar el millor desenvolupament de la primera infància a través del joc, entre altres, i sostenibles perquè estan fets amb materials com cotó orgànic, cartró reciclat, bambú o fibra de blat de moro. 

A més a més, comptem amb la col·laboració especial de la marca Andwearis que ha dissenyat per Unicef Andorra bosses de mà realitzades 100% amb material reciclat. L’origen del material d’aquestes bosses son lona publicitària donades per VSA Comunicació  i roba de la nostra botiga de segona mà. 

Tenim un compromís amb els infants: per a cada infant, un ambient sà, net i saludable i volem passar a l’acció. Quan facis la llista de regals per aquestes festes, recorda que la solidaritat també pot ser sostenible i passa també a l’acció! 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT