PUBLICITAT

25 de novembre + 364

Un dia a l’any per conscienciar, per cridar als quatre vents que som dones. Dones, com si fos només una paraula, una paraula que fa mal.

Som al segle XXI i encara avui cal fer una mirada enrere i plorar, perquè durant segles, que es diu aviat, una meitat de la població mundial ha camuflat, oblidat, denigrat, abusat, vilipendiat i menystingut a l’altra meitat. Homes contra dones, o ni això, només ells, durant segles. Només els homes sembla que han estat habitant la Terra.

L’evolució humana s’ha tenyit de pèls, masculinitat i ous, testosterona i estúpid orgull, mentre que les dones hem estat relegades a una simple decoració casolana i sucumbides a un simple drap de concessió de les baixes passions virils.

Han passat molts anys d’infàmia, però ha arribat la revolució. Som al segle XXI, ha arribat la tecnologia, amb ella la informació i el canvi. Ha arribat un moviment social transformador i revolucionari. Ha arribat el feminisme i ho ha fet per quedar-se.

Feminisme inclusiu vol dir que no es lluita contra l’home, sinó que ha arribat el nostre temps. Temps per posar les coses al seu lloc. Recuperar la Història, recuperar la memòria i restablir-la. Dones astronautes, científiques, pilots, músiques, escriptores, polítiques, enginyeres... Dones reals amb noms i cognoms, no usant pseudònims, a l’ombra o directament suplantades.

Un segle XXI per cridar als quatre vents que estem fartes i no tenim por. Busquem llibertat per decidir el nostre futur sense que els homes anteposin el seu. Lliures en tot el planeta. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT