PUBLICITAT

Sexe, amor i cites en temps de pandèmia

En una setmana més de la segona onada del virus, tinc ganes de pensar i d’escriure sobre quelcom una mica més distès i entretingut, però que en converses amb amics, coneguts i no tan coneguts, he tingut oportunitat de comentar, en un moment tan atípic i anormal com el que ens ha tocat viure. Es tracta de com gestionar el sexe i les cites en temps de pandèmia.

En una època on la digitalització ja havia introduït elements nous a les nostres relacions personals, per exemple les plataformes de contactes, algunes tan conegudes com Meetic, Tinder o Badoo, entre d’altres, així com modernes pràctiques sexuals (sexting, dogging o kind-out), la Covid-19 ha acabat d’accelerar tot un procés que lluny de disminuir ha anat ascendint de forma exponencial i sorprenent, ja que suposadament en un context com l’actual amb un risc elevat de contagi per intimar amb algú, les trobades sexuals esporàdiques no semblen un bon pla. Tot i així, no han deixat de produir-se i d’augmentar l’enginy d’aquells que volen quedar per tenir una estona de plaer i evadir-se de la crua realitat.

El fet és que per a molts poder tenir una cita, sexe ocasional o inclús arribar a enamorar-se d’algú s’ha convertit en tota una gimcana d’obstacles, sense discoteques ni bars, amb la mascareta i la distancia social, sense poder saludar-nos amb un petó o una abraçada. Fins el punt que he arribat a sentir frases com «obro abans la porta de casa que la del meu cor» o «no el conec, només me’n vaig al llit amb ell»; sembla que les opcions que hi ha damunt la taula són arriscar-se o abstenir-se. Davant d’aquesta tessitura molts opten per la primera opció seguint la filosofia que és millor actuar i després penedir-se, que no penedir-se de no haver-ho fet, així que davant aquesta màxima el que et preguntes és quina seria la manera de practicar sexe de forma segura, en aquestes circumstàncies? I aquí ve el divertit, la mascareta és obligatòria i tu dius «no pot ser». T’imagines la imatge dels amants amb mascareta i és que no pots parar de riure. Es veu que la ridícula solució passa per realitzar postures en les quals s’eviti estar cara a cara, ja que s’aconsella evitar els petons, així que caldrà agafar el Kamasutra i comencar a practicar, que també ha arribat l’hora de reinventar-se en els plaers sexuals matèria en la que apareixen tota classe d’alternatives. De moment, em centraré en el top ten de les que estan més de moda, que són tendència en ple segle XXI i que poden donar un gir radical a la teva vida íntima.

Esteu preparats? Doncs open mind i estigueu disposats a provar experiències i a gaudir de sensacions on el límit el posa cadascú, i on les prohibicions o restriccions no les imposa el Govern.

En primer lloc, i per establir un ordre, no perquè sigui la primera en practicar-se, destaquen els orgasmes esportius; moltes dones estan fent exercici en específic bicicleta, ioga o peses, perquè han trobat que això els porta a experimentar un orgasme altament satisfactori.

En segona posició es troba el cuckholding, una pràctica totalment voyeurista i per parelles de ment oberta, ja que es tracta que els homes vegin com les seves dones gaudeixen tenint relacions amb un altre home.

La tercera opció és el dogging. Cada dia escoltem més parelles que decideixen tenir sexe en llocs públics, on puguin ser observats o descoberts per algú.

En quart lloc tenim el king out. Aquesta pràctica recorda els anys de joventut i encara que sembli mentida avui en dia està salvant molts matrimonis. Consisteix en fer una sessió de petons, carícies, i tota mena de jocs sensuals, sense necessitat d’arribar a la penetració, però que augmenten molt l’excitació i el desig.

La cinquena pràctica és el kabe-don. Té el seu origen en els clàssics de manga japonès, i consisteix en tenir a la dona recarregada contra la paret, mentre té al davant a un home que la controla en la seva totalitat.

La sisena és el Moll, molt comuna entre els joves. Consisteix en què nois i noies se senten en cadires formant un cercle i les dones es van assentant a sobre d’ells, forçant la penetració durant 30 segons; el joc el perd qui ejacula primer.

La setena alternativa és el poliamor-kink. Aquesta pràctica defensa que cada experiència o situació que es vulgui viure es faci amb algú diferent.

La vuitena són els sexetarians, persones que només tenen relacions sexuals amb aquells que segueixen la mateixa dieta. Curiós, oi? Si ja és complicat trobar algú amb qui connectar, si a més ha de seguir els mateixos hàbits alimentaris, ja deu ser la pera, però per gustos, colors.

La novena és una de les que més èxit està tenint en els últims anys, es el conegut sexting, que consisteix en enviar missatges suggerents i insinuants, imatges o arxius que excitin a la teva parella o persona que vols seduir, utilitzant com a canal el WhatsApp.

I per últim, en desena posició destaca el Teledildonic. L’avenç de la tecnologia ja permet activar vibradors a distancia, així que molts homes tenen el comandament per poder donar un moment de plaer a les seves dones o companyes sense necessitat d’estar necessàriament junts.

Tal i com assenyalen els sexòlegs s’han de prendre precaucions, però no s’han de descuidar les pràctiques sexuals, amoroses i romàntiques, perquè els seus efectes poden resultar molt beneficiosos per a la salut, reduir l’ansietat, alliberar-nos de l’estrès i fer-nos brillar tot i que ara amb la mascareta no sigui tan evident. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT