PUBLICITAT

Mesures incoherents

En aquesta ocasió vaig a posicionar-me, encara que normalment no parlo sobre aquests temes, a favor de l’hostaleria i en contra d’unes mesures que està més que demostrat que són contradictòries i perjudicials per a l’economia de país i per a les persones.
De debò anar a esmorzar a un bar o a prendre alguna cosa a un bar o a un restaurant respectant les mesures de distanciament és més perjudicial que caminar menjant o bevent pel mig del carrer amuntegats sense màscares?
Mai s’haurien d’haver instaurat aquestes mesures i molt menys durant el Pont del Pilar. Per què que serveix no poder anar a fer una copa, quan els carrers estan plens de turistes procedents de països on el virus encara està més expandit que a Andorra?
De veritat, jo no entenc totes aquestes mesures que em semblen contradictòries i molt dolentes per a l’economia de país.
Algú ha calculat les pèrdues que patirà la restauració durant aquest pont? I no només l’hostaleria, tot el país en general. Què passarà quan alguns locals de restauració no puguin aguantar més, com ja ha passat amb alguns, i hagin de tancar les portes?
No eren ja prou dures les mesures anteriors?
I per què anem asseguts amuntegats en un autobús?
Potser també hauríem de posar-nos la mascareta a casa?
Tot això se’ns està anant de les mans i no veig que ningú estigui actuant amb la suficient maduresa per afrontar amb la major normalitat possible aquesta pandèmia que en realitat no és més que una nova malaltia, però ja sobre la malignitat de la malaltia i els seus efectes no vull opinar.
Si us plau siguem més sensats i no ens acovardim per una malaltia més, el pitjor per a l’ésser humà és la por. No escoltem contínuament les notícies perquè això només ens afecta molt més i ens posa tristos. Siguem forts i afrontem la vida com ve. Fem servir la mascareta si és necessària, complim les normes, però no exagerem i ens tornem uns éssers espantats i insociables.
Finalment, dir que jo no sé si alguns bars o restaurants no han complert les mesures, però, si fos així, que multin o tanquin aquests bars, però no tots. I, per descomptat, he de dir que no es pot tornar a confinar persones que no estan malaltes. Són aquestes mesures i no el coronavirus les que finalment acabarien amb nosaltres. Potser tot el que dic a algú li molesti perquè no estigui d’acord amb mi, però havia de dir-ho perquè jo ho veig així. Fins a la pròxima!​. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT