PUBLICITAT

Perdona, estima i uneix

Els membres de la Federació de Famílies per a la Pau i la Unificació Mundial a Europa i Orient Mitjà s’han vist profundament pertorbats per l’assassinat de George Floyd per un oficial de policia a Minneapolis. Estem horroritzats per la posterior escalada de violència i disturbis a tot Estats Units. Ens unim a moltes organitzacions religioses, cíviques i públiques del Regne Unit i a la regió EUME per demanar que pari la violència, una investigació completa, la recerca inequívoca de la justícia i, sobretot, un compromís per erradicar els càncers del racisme i la discriminació de la vida pública i privada. Això s’ha de complir no només als Estats Units sinó també al Regne Unit i a les 70 nacions d’Europa i Orient Mitjà on s’estableix la Comunitat Santa del Pare/Mare Celestial de la Federació de Famílies.
En un comunicat, tres importants cossos policials del Regne Unit han dit que estaven «consternats i horroritzats» per la forma en què George Floydva perdre la vida. Han admès que també hi ha molt per fer en el Regne Unit, però han demanat moderació i precaució als que planegen protestes a la llum de l’actual crisi de Coronavirus. Moltes altres organitzacions han assumit compromisos renovats per examinar les seves pròpies pràctiques i polítiques per assegurar-se que no contribueixen directament o indirectament a aquest problema existencial. Elogiem a aquestes organitzacions, inclosos els tres cossos policials del Regne Unit, pels seus valents esforços.
Què podem fer tots? Hem de començar per parlar i no romandre en silenci. Aquest no és només un incident aïllat, sinó part d’un patró de tracte abusiu i vergonyós contra les persones negres i altres minories que persisteix tot i les moltes declaracions públiques i compromisos per fer un canvi durador.
Emfatitzem i entenem la frustració i la ira expressades pel moviment “Black Lives Matter” i per molts altres. I, no obstant, reconeixem que la solució no pot ser simplement judicial, legal o pràctica. Hi ha un límit per a l’efectivitat de la justícia, no importa quins siguin els plors dels nostres cors. Els fundadors de la Federació de Famílies, el Reverend i la Sra. Sun Myung M oon, sovint han assenyalat l’exemple del Dr. Martin Luther King Jr. i Mahatma Gandhi a respondre a l’odi, la violència i la injustícia amb amor i perdó, no com un signe de debilitat sinó de profunda força espiritual. Quan era jove, el Reverend Moon també ho va practicar. Es va posar de peu per evitar que una multitud dels seus compatriotes coreans ataqués i es vengés matant a expolicies japonesos ala fi de l’ocupació japonesa just després de la fi de la Segona Guerra Mundial.
Quan arribà als Estats Units, sovint parlava en contra dels prejudicis racials dient: «Als ulls de Déu, no hi ha negre, ni blanc, ni groc. Déu no distingeix de races!»  En aquestes moments problemàtics, cridem a tothom a Perdonar, Estimar i Unir. Admetem honestament davant Déu Totpoderós que ens hem quedat curts, hem pecat contra Déu i hem pecat els uns contra els altres. Fem una crida als nostres propis membres perquè lluitin activament per la igualtat canviant els nostres cors cap als nostres germans i germanes negres, i unint-nos a la solució signant peticions, fent donacions, escrivint cartes, pregant, educant-nos, tenint converses personals i buscant activament la reconciliació . Estarem disposats a treballar junts perquè aquests horrors s’aturin d’una vegada per totes, i treballem per construir una justa i afectuosa Comunitat Santa on tots els fills del Pare / Mare Celestial siguin valorats, estimats i respectats.
President de la Comunitat Santa del Pare / Mare Celestial de la Federació de Famílies per a la Pau i Unificació Mundial, Regne Unit, Europa i Orient Mitjà

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT