PUBLICITAT

Càpsules d’emocions

La tornada a l’escola ha coincidit amb l’inici d’una col·laboració entre el nostre Comitè i el Col·legi Oficial de Psicòlegs d’Andorra. La col·laboració, liderada per la Marta Albert, psicòloga i vocal de la Junta, intentarà donar resposta a tres inquietuds que en el seu treball d’atenció psicològica dels últims mesos han detectat entre els infants i joves.

Durant aquest mes de juny compartirem amb els infants i joves del país vídeos on es tractarà de manera diferent, però proper al seu vocabulari i a la seva manera d’entendre el món, la por, l’ansietat i la responsabilitat.

Totes tres emocions vinculades a la Covid-19, al confinament a casa i al que ha suposat des d’aquesta setmana el desconfinament total.

La por al coronavirus, a sortir de casa i realitzar activitats a l’aire lliure amb altres persones, l’ansietat per haver-se de quedar a casa i ara a tornar a l’escola i a encarar la fi del curs acadèmic i la responsabilitat a ser portadors del virus i a la possibilitat de contagiar als familiars més vulnerables.

Des dels més petits de casa fins als adolescents, aquestes càpsules d’emocions han estat dissenyades perquè ells i elles s’hi vegin reflectits i trobin un suport perquè puguin afrontar els futurs esdeveniments amb confiança i seguretat.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT