PUBLICITAT

Recursos educatius per fer front a la Covid-19

Des de fa uns dies tots i totes ens veiem amb l’obligació de quedar-nos a casa per fer front a la Covid-19. El teletreball s’ha incrementat i l’escola a casa s’ha instaurat a totes les llars andorranes i des d’Unicef Andorra ens hem proposat oferir una sèrie de recursos tant per a pares i mares com a infants i adolescents perquè aquesta nova experiència sigui una oportunitat per desenvolupar la creativitat i la imaginació en família.

No pretenem dir-vos que heu de fer, sinó oferir idees i eines per fer més lleugera la situació a casa i evitar conflictes innecessaris.

A la nostra web, trobaràs un recull de diferents activitats: jocs de taula i videojocs, còmics, pel·lícules, visites a museus en-línia, receptes de cuina, escriptura, dansa, experiments, treballs manuals... Esperem que us siguin útils i us ajudin a passar millor aquests dies.

I aprofitem per fer algunes recomanacions:

Marcar un horari de treball tant per adults com per a infants és imprescindible, igual que condicionar espais adequats per a cadascú, segons si hem de treballar, estudiar o jugar, amb grup o de forma individual.

Limitar les hores davant la pantalla de l’ordinador, la tauleta i el mòbil també és necessari.

El temps de lleure és igual d’important i inclús reservar una estona «per a no fer res» també és molt saludable.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT