PUBLICITAT

Esport i infància

L’esport constitueix una gran eina perquè tots els infants—inclosos els més marginats i vulnerables— participin en activitats grupals des d’edat primerenca (Acnur, 2013).

Des de l’any 2000, Unicef ha defensat la importància de l’esport en el desenvolupament dels infants, des de la primera infància fins a l’adolescència.
Els estudis van corroborar els múltiples beneficis potencials de l’esport (Unicef, 2004), entre els quals cal esmentar els següents: millora de la salut, reducció de l’estrès i la depressió, major confiança i autoestima, millora de l’aprenentatge i els resultats escolars, menor probabilitat de tabaquisme i consum de drogues il·legals, i disminució en els índexs de delinqüència. L’esport impulsa resultats equitatius en l’aprenentatge, el desenvolupament d’habilitats, la inclusió, la seguretat i l’apoderament.

El 18 de febrer i com cada any, el MoraBanc Andorra organitza el Champions for Unicef on els seus jugadors s’enfrontaran a esportistes d’altres especialitats i personatges públics.

Esperem omplir les grades del poliesportiu del Prat Gran d’Escaldes-Engordany, perquè tots els infants tinguin l’oportunitat de gaudir de l’esport, del joc i de l’esbarjo (Art. 31 de la Convenció dels Drets dels Infants). 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT