PUBLICITAT

El voluntariat

Les motivacions de les persones que acudeixen a les entitats per fer voluntariat són moltes i diverses: autorealització personal, conèixer gent, adequat ús del temps lliure, familiars afectats, creences humanitàries o filosòfiques, pràctiques d’estudis, etc. i per a Unicef Andorra, l’acollida, la selecció, la seva incorporació i formació, la integració, el seguiment i la consolidació és prioritària per a nosaltres, ja que el voluntariat té un paper central en les nostres activitats.

Per ser voluntari del nostre comitè cal tenir més de 18 anys, tenir responsabilitat i compromís per al desenvolupament de l’activitat voluntària, disposar de temps suficient i tenir una actitud positiva, oberta i compromesa.

Actualment, els nostres projectes de voluntariat es realitzen a Andorra, dins les àrees de sensibilització, finances, captació de fons i comunicació.

Per a nosaltres el voluntariat és una expressió de participació i compromís altruista que contribueix a generar canvis a millor en la situació de la infància i l’adolescència, així com a promoure el compliment dels seus drets a nivell mundial. 

I en paraules d’Eduardo Galeano «molta gent petita, en llocs petits, fent coses petites, poden canviar el món».

T’animes a ser voluntari d’Unicef Andorra? Contacta’ns! T’esperem!

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT