PUBLICITAT

Carta als veïns d’Andorra la Vella

Estimats amics, companys, veïns, coneguts, família, habitants d’Andorra la Vella en general. Avui em permeto dirigir-me a vosaltres perquè crec que tinc l’obligació d’explicar-vos perquè em presento a la candidatura del Partit Socialdemòcrata per a les pròximes eleccions comunals del 15 de desembre.

El meu objectiu no és convèncer ningú, ja que per això tenim els actes programats per aquests 15 dies de campanya, ni pretenc explicar-vos el nostre programa, perquè crec que no és el lloc. El que sí que vull és explicar el perquè m’atreveixo a llençar-me a una llista comunal.Com vosaltres, jo sóc un habitant més de la parròquia d’Andorra la Vella, i visc el dia a dia de la capital i com vosaltres pateixo certes «males decisions» de l’actual corporació. Treballo a Santa Coloma, on pateixo tant a l’anada com a la tornada les interminables cues que es produeixen diàriament. Una vegada a Andorra la Vella, intento anar sempre per l’interior de la parròquia, però desafortunadament, intento no mirar gaire als costats. L’actual situació de les botigues buides de Príncep Benlloch, la manca d’higiene als carrers i les escombraries en ple carrer, són situacions no favorables ni per muntar un negoci ni per viure-hi. I una vegada entro al meu carrer, arreglat a mitges, coses per fer i per posar (manquen plantes, bancs, zones per acabar, etc.). Això sí, quan vaig per la zona comercial de la parròquia dona gust passejar per la nova Shopping Mile veure el The Cloud (bé. La plaça on havia d’anar el The Cloud), és meravellós veure tot allò, el que m’agrada menys és la quantitat de diners que s’han gastat per fer-ho. Pot ser que haguessin invertit més en tota la parròquia.

Més enllà d’aquestes preferències urbanístiques de la parròquia, com a ciutadà m’entristeix l’obsessió que hi ha per fer del comú un negoci, on només es busqui el benefici econòmic i es deixi de banda un benefici igual d’important com és el social o el cultural, a costa de privatitzar serveis o llocs que són de tothom a la parròquia que no dóna com ara l’Alberg de la Comella, o l’intent de privatització de zones emblemàtiques de la parròquia com el Centre de Congressos. Que serà el següent? Privatitzar serveis beneficiosos per la societat, però no dóna cap benefici econòmic a la parròquia? Que tremoli la gent gran i els pares amb criatures petites.

I ara? Ens intenten vendre un «pacte per les cadires» entre membres simpatitzants de Pintat (Liberals), simpatitzants de Martí (DA) i simpatitzants de Bartumeu (SDP). Que ho amaguen d’un pacte pel bé de la parròquia amb un clip que pot trencar qualsevol full però sobretot el poc bé social que ens queda.

És doncs per tot això, que m’he afegit a la llista del Partit Socialdemòcrata. Perquè defensem un projecte on totes les zones de la parròquia tenen cabuda, on no mirem Andorra la Vella com un negoci, on només busquem beneficis econòmics, on busquem beneficis socials, on tothom se senti còmode, a gust i sobretot que senti que vegin una parròquia que és per a Tothom.

Perquè tenim un projecte sostenible, eficient, eficaç i preparat. On totes les decisions que prenguem seran consultades a la ciutadania, reflexionades i ben preparades. Evidentment volem una Andorra la Vella cabdal, però no a qualsevol preu i per al PS, totes i tots, som iguals d’important. Així doncs, si penseu com jo; la vostra manera de contribuir al mateix projecte que jo és fent-nos confiança el pròxim 15 de desembre.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT