PUBLICITAT

Unes parròquies per a Tothom!

El  darrer dilluns 28 d’Octubre es van presentar les llistes per a les pròximes eleccions comunals del 15 de desembre del 2019, i des del Partit Socialdemòcrata n’hem presentat a 5 parròquies i participem en la plataforma creada per la societat canillenca.Dimarts al matí, llegint la premsa i analitzant les diverses llistes de totes les parròquies, crec que des del Partit Socialdemòcrata hem d’estar ben orgullosos de presentar unes llistes amb l’únic objectiu de representar la ciutadania.

Conscients de les dificultats que estan passant i copsant els seus neguits com a habitants d’unes parròquies, que senten cada vegada menys seves, víctimes d’unes gestions comunals sense cap mena d’ideari, regnades per la improvisació constant. Amb el sol objectiu de tenir la quota més gran de poder i deixant de banda l’objectiu del que ha de ser la política: representar als ciutadans i les seves necessitats. 

És per això que a totes les nostres llistes tenim representades totes les generacions, la gran part de les professions de les parròquies, i el que és més important, representem  tota la gent de la parròquia. Lluny de barreges inexplicables amb l’únic objectiu de conservar les cadires o simplement de guanyar-ne. Nosaltres, des del Partit Socialdemòcrata, hem aprofitat tot aquest temps dels altres partits de «pactes de cadires» ( terme que tant criticaven ells fa uns mesos). Per crear un programa on el que busquem són parròquies transparents, obertes a la ciutadania, justes, participatives, i representatives.

Sembla que els darrers anys s’han oblidat que la gestió dels comuns no es fa per a uns quants, sinó per a tothom, i aquest serà l’objectiu del Partit Socialdemòcrata als comuns: tornar les parròquies als seus habitants; en definitiva fer unes parròquies per a Tothom.
Creieu-me si us dic que els nostres representants presents a les minories dels comuns han patit la particular manera que tenen de governar les actuals majories, que hem criticat tots, però que al final ens hem quedat sols a representar aquesta oposició ferma a les decisions preses que només han fet que retrocedir en els darrers 8 anys (ja portem així dues legislatures).

Així doncs, fidels a nosaltres mateixos, a les nostres idees i als nostres programes d’esquerra i progressistes, us puc ben assegurar que els meus companys: David i Enric a Encamp, Sandra i Joan Miquel a Ordino, Dolors i Sergi a Andorra, Joan i Carme a Sant Julià, i Rosa i Quim a Escaldes; amb la resta dels membres de les candidatures socialdemòcrates volem lluitar contra la recerca de cadires i centrar-nos a millorar les diverses parròquies que defensem sempre des d’una òptica de parròquia, però amb una perspectiva de País.

Perquè si governen els nostres candidats, no governaran els membres de les nostres candidatures, sinó que governareu els membres de la parròquia i les decisions les prendreu vosaltres, els nostres candidats seran l’altaveu de les vostres necessitats.

És per això, amics lectors, que no puc estar més orgullós de formar part d’aquests equips, amb moltes ganes, molta empenta i sobretot, molta il·lusió per tornar a veure créixer les nostres parròquies i els nostres habitants, més enllà d’orígens i de nacionalitats. Les Parròquies són de tots i per a tots.

Així doncs, companys, endavant i a continuar treballant com fins ara copsant neguits de la ciutadania i treballant no per unes cadires, sinó per unes parròquies per a Tothom.
Endavant!
 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT