PUBLICITAT

Reparacions Pujol & CIA

Un pla general de la pista de l'Àliga, amb el públic apilat a prop de la zona mixta (a la dreta), per on sortien les esquiadores.
Un pla general de la pista de l'Àliga, amb el públic apilat a prop de la zona mixta (a la dreta), per on sortien les esquiadores.
Si una dia vostè va tan tranquil esquiant per Grandvalira se li cau un euro, o una arracada, la cartera, un anell... No pateixi. Allà hi serà Jordi Pujol i el seu Dream Team per trobar-li l’objecte perdut i si cal per tornar-li en millors condicions del que estava.
 
Reparacions Pujol & CIA podria ser perfectament l’empresa protagonista d’un format d’aquells ianquis tipus ‘Piscines Insòlites’ o ‘La casa dels meus somnis’ per la seva eficàcia. Quins dos capítols han viscut. Al 2012, amb unes ventades de 130 quilòmetres per hora, va deixar l’Àliga a punt en el temps que dura un Barça-Madrid. I aquest cap de setmana ho ha tornat a fer, per si l’audiència tenia dubtes. La pitjor nevada de la temporada d’hivern tampoc ha pogut amb el seu regiment.
 
Ha estat un cap de setmana boig de debò. És increïble, però està sent una de les pitjors temporades d’hivern dels darrers anys quant a nevades i just el cap de setmana que hi ha la Copa del Món femenina d’esquí alpí de Grandvalira, arriba el pitjor front. El cap de setmana passat va fer un temps de platja. Sol, ni un núvol al cel i altes temperatures. Aquest, de gossos. Ha nevat sobretot les dues nits i també durant la competició, amb boira i temperatures sota zero. Des d’avui, les previsions diuen que torna el temps de ‘terrasseta’, birra i crema solar. Ni fet a Hollywood.
 
Però això ha fet que tot fos més èpic. Markus Myer, capo de la FIS a Andorra no va voler valorar la tasca organitzativa més enllà d’un «two races very good [molt bé les dues curses]» però la prova més evident de l’èxit va ser que les curses es van fer, malgrat que tots els deus mitològics de la meteorologia es van posar d’acord per fer la punyeta. D’aquí la merescuda ovació de tots els equips a Pujol & CIA, que va deixar el tapís de l’Àliga ‘al dente’, derrotant un gruix de 30 centímetres.
 
També és increïble veure el poder de seducció que té la musa del circ blanc, Linsey Vonn. Molt més mediàtica que Jordi Pujol, sí. Si vostè veu alguna fotografia de les grades buides, és que estava presa després que la nord-americana acabés la seva baixadeta, ja que tothom deixava allò que estava fent per anar hipnotitzat a les tanques de la zona mixta per veure-la el més a prop possible. Ella era el focus de totes les mirades i dominava la situació com una mestra. Fins i tot les seves companyes de professió ho saben i ho accepten. L’afició tricolor es va bolcar en Mimi, Sara, Sissi i Lindsey. Avui encara es pot olorar la seva presència a l’Aliga.
 
Ella és la bandera del circuit mundial femení i al Principat no ha estat menys, tot i que aquesta vegada ha hagut de compartit protagonisme amb Reparacions Pujol & CIA, que ni molt menys són tan mediàtics però que també han estat claus per fer possible un cap de setmana inoblidable.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT