PUBLICITAT

La pel·lícula de sempre

Ahir finalitzava la primera volta de la Lliga Grup Becier. I mirant la classificació, no hi ha res diferent a d’altres anys. Els quatre primers són els de sempre. Entre ells s’intercanvien les posicions al llarg de la temporada, i amb el curs ben entrat la resta no hi tenen cabuda entre els primers llocs. És un vedat exclusiu dels quatre grans del futbol nacional. Beneits pressupostos els que tenen.
 
Queda més que demostrat que treure el cap entre aquests és a dia d’avui una missió impossible. S’iniciava el curs i es van començar a veure uns resultats que portaven l’esperança que enguany veuríem quelcom diferent respecte a campanyes anteriors, però amb els equips ja més rodats comprovem que la pel·lícula és la de sempre. Això sí, almenys l’estructura argumental ha canviat. A l’storyboard s’han afegit elements per no tenir la sensació que és una pel·lícula que ja sa vist en vàries ocasions, d’aquelles que fins i tot podríem dir de memòria alguns dels diàlegs.
 
Anem per parts. L’inici, la introducció d’aquest film, ens marca que hi ha vuit equips, quatre que lluiten per una cosa de forma clara i quatre més per una altra. Però aquesta vegada, si més no, hem vist coses diferents. Semblava que la competició s’obria amb alguns resultats d’aquells anomenats sorpresa, i fins i tot podíem veure a un La Adelita UE Engordany entre els primers, però a les darreres jornades s’ha desinflat molt, que l’ha allunyat de poder tenir les màximes aspiracions. Només va ser un miratge.
 
En el nus es preveu un guió força similar al d’altres campanyes. Però amb la possibilitat que un es quedi completament despenjat a les primeres de canvi. El Restaurant Tic Tapa UE Sant Julià ha passat en només un mes de ser líder, a trobar-se ja a 7 punts del primer. Ser a Europa, l’objectiu únic dels grans del campionat, se li posa complicat. Si més no a través de la lliga. Si no s’haurà de guanyar el bitllet a través de la Copa Constitució. És un equip que necessita reaccionar de forma immediata o ja es pot anar acomiadant del títol de lliga.
 
Mentrestant Don Denis FC Santa Coloma, UE Santa Coloma i FC Lusitans Les Barques s’aprofiten de la situació per anar ampliant distàncies. En aquest nus els lauredians voldran seguir sent part activa, per provar de retallar punts el més ràpidament possible. Necessiten una major regularitat per aconseguir-ho. La darrera part del guió, el desenllaç, encara està per escriure’s. Queda encara per davant tota una segona volta i uns play-off, que sempre es mostren decisius. Però això sí, segur que en els del títol seran els mateixos quatre actors de sempre. Al càsting ningú ha demostrat tenir prou talent per substituir algun dels protagonistes. I sembla que tindran el lloc garantit com a personatges principals durant força temps.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT