PUBLICITAT

De tapes a Cambrils

amb l’arribada del bon temps arriben les festes, les tapes, les escapades de cap de setmana a algun lloc que tingui platja i que no estigui molt lluny d’Andorra. I aquest cap de setmana de tornada de mi petita sortida vaig passar per Cambrils per sopar alguna cosa. 
 
És així com vaig descobrir Mar de Tapes Cambrils 2015. L’oferta, que contava amb la participació de 38 locals de restauració, era bona i molt variada. Una iniciativa que a més de voler incentivar el turisme al començament de la nova temporada d’estiu, serveix per promocionar els diversos establiments tot donant a conèixer el seu tipus de cuina. La Costa Daurada, el mar, el sol i bona companyia; aquesta és la barreja irresistible que pretén oferir al turista aquesta promoció. Només falta l’essencial: tapes saboroses i originals juntament amb una cervesa fresca que inviten a gaudir de bars i terrasses amb els amics o la família. I aquesta és, precisament, la proposta de la ruta ‘Mar de Tapes’ de Cambrils.
 
El preu de l’oferta és de 2’5 euros una tapa acompanyada d’una cervesa Estrella, Damm ja que aquesta marca és la patrocinadora d’aquesta promoció, encara que hi ha restaurants que si no vols cervesa t’ofereixen canviar-la per un aigua o un refresc. 
 
Jo em vaig decidir a tastar alguna cosa de cuina que fos una mica creativa. Doncs, vaig anar a la Taberna Lekeitio, un dels llocs de referència en pinxos i tapes a Cambrils, on vaig poder menjar un Caneló de pasta filo farcit de peus de porc i pedrers d’ànec amb creps de botifarra. Després em vaig decidir per una amanida de pop amb llit d’allioli, llagostins amb crema de taronja i per acabar la meva degustació amb un toc oriental vaig anar al restaurant japonès Sushi Hoshi a prendre l’Hoshi Maki, una tapa amb un uramaki i un futomaki.
 
A més, Mar de tapes, ofereix l’oportunitat d’omplir diverses butlletes i segellar-les amb el segell de quatre establiments diferents per tal de participar en un sorteig d’un sopar per a dues persones a un restaurant amb Estrella Michelín. És d’aquesta manera com, mitjançant votació popular, es decidirà la tapa guanyadora.
Jo, la veritat, és que no em penso perdre la propera edició. Una oportunitat per anar novament a gaudir d’aquestes petites joies de la cuina gastronòmica. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT