PUBLICITAT

Carta oberta als candidats

Aquets dies tots ens estem esforçant en presentar les nostres propostes o programes de govern,per en cas d’ accedir al govern Municipal portarles a terme .
Jo estic trobant en falta una proposta que de segur que afecta moltes persones de la Seu i comarca,i es al tema de les persones d’entre 45 i 55 anys o més. També em vull referir a les persones que per alguna minusvalia també tenen dificultats per accedir a un lloc de feina que per que hagin d’anar amb una cadira de rodes só menys valides. Hem de tenir en compte que molts  d’ells .tenen necessitats econòmiques i emocionals que satisfer i que totes són molt valides per desenvolupar qualsevol activitat. Pel que fa a les persones majors de 55 anys no es poden jubilar per no tenir l’edat que dóna dret a percebre una jubilació i per en contra quan volen accedir,en una oferta de feina les empreses, el primer que els diuen és que l’experiència és bona però que lamentant-ho molt que el que ells com treballadors busquen és gent més jova per poder formar-los a la seva convinença per  pagar menors salaris. Jo crec que entre tots hauríem de trobar sortida per aquest grup de gent.
Un altre tema que afecta la qüestió laboral és el tema de la formació laboral dels aturats a la nostra població i comarca, i és que l’altre dia parlant amb l’ambaixador de l’estat Espanyol a Andorra per la qüestió dels fronters em deia que algunes empreses del Principat li avien comentat la baixa preparació d’algunes persones de l’Alt. Urgell. En concret el que em deia era que per exemple alguns hotels demanaven gent per treballar, com ara cambrers o recepcionistes però amb idiomes.
Jo per exemple constato que aquí a la Seu el que fa  la Conselleria de Treball és subvencionar el clàssic curset d’informàtica i si hi ha suficient pressupost algun d’anglès i poc més. Per exemple es podrien subvencionar cursos d’hostaleria ja que hi ha cambrers que no saben fer un servei en un banquet, i crec que tot això donaria més sortides laborals als aturats de la nostra població . H

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT