PUBLICITAT

8 consells per distribuir els aliments dins de la nevera

Des de que comprem un aliment fins que el consumim intervenen diferents factors i processos que contribueixen de forma determinant a la millor conservació dels productes. I en aquest sentit, sovint els petits gestos poden tenir una gran importància. Sabíeu que mantenint una nevera neta i amb una correcta ubicació dels aliments aquests es conservaran millor i en retardarem el seu deteriorament? A més, tenir endreçada la nevera és molt senzill. Un exemple en són aquests vuits consells per distribuir-ne els aliments:1)    En la part superior s’han de posar els productes lactis com el iogurt, el formatge, natilles. 2)    En el següent prestatge s’han de posar els aliments cuinats. 3)    En l’últim prestatge cal posar els aliments separats en recipients diferents com la carn, el pollastre, el peix i altres productes en descongelació d’origen animal. 4)    En la porta s’han de posar els aliments i begudes que s’utilitzin dins de 3 dies com màxim, per exemple la llet, el suc de fruites, la nata pasteuritzada.5)    El peix s’ha de conservar en la part més freda de la nevera, s’ha de mantenir net, dins d’un recipient amb doble fons i protegit.6)    Les fruites i les verdures s’han de mantenir senceres, i no tallades, dins dels calaixos.7)    La carn es conserva millor en una peça sencera que filetejada. També s’ha de mantenir protegida dins d’un recipient de doble fons.8)    Els ous només es netejaran al moment d’usar-los i sempre s’han de mantenir en refrigeració. I ara, a què espereu a posar-los en pràctica?      

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT