PUBLICITAT

Dues o tres onades de fred?

RAFAEL TORRES

Dues onades de fred, una polar i una altra siberiana, escombren la Península. Res de particular si no fos perquè centenars de milers de llars espanyoles estan desprotegides davant la gelada per no tenir recursos. Escalfar tènuement aquests dies amb un radiador elèctric és una quimera per als seus habitants: les companyies elèctriques, que tant ascendent semblen tenir sobre aquest Govern, i sobre els anteriors, l'hi cobrarien a preu d'or. I no tenen or. Ni xavalla. L'únic que tenen és la mala sort d'haver caigut en un país on els governants no tenen, segons es desprèn dels seus actes, de consciència i de cor.

El Govern del Partit Popular, al qual tan bé ve que només es parli dels de Podem, és incapaç de decretar una treva en el saqueig que les companyies elèctriques perpetren, amb les seves tarifes delirants, contra la gent. En altres països es fa, perquè de fred es moren les persones. A la injuriada Grècia es fa des que el nou govern, tan injuriat igualment, es va fer amb els comandaments, però és que malament podrien «negociar» el pagament del deute que escanya la nació si no fossin capaços, en el interí, que els nadons no sucumbissin a la hipotèrmia. Aquí no, aquí es regalen alegrement a les elèctriques 3.500 milions d'euros retrets de l'Erari, ja que les portes giratòries, la poca vergonya dels que les transposen, valen per això.

Tres onades de fred escombren la Península: una polar, una altra siberiana, i una altra més, la que desprèn un Poder insensat i que cala els ossos més que les dues anteriors juntes, congelats. Que un ancià o un sol nen espanyol, o estranger i resident a Espanya, passi fred, molt fred, per no poder pagar la maleïda factura de la llum, hauria de qualificar-se de terrorisme energètic, per tal d'aplicar als responsables els rigors de aquesta inútil llei que, sota capa de l'amenaça criminal, bestial, genocida, dels jihadistes, s'han tret de la màniga el PP i el PSOE.

Decididament, són tres les onades de fred que gelen aquests dies Espanya. H

Periodista



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT