PUBLICITAT

Shopping night de dia

ALEXIS ESTOPIÑAN
[email protected]

Periodic
Foto:

El Comú d'Escaldes-Engordany s'ha tirat enrere en la quina hagués estat la tercera Shopping night organitzada a l'eix comercial. De fet, tant sols fa cinc mesos que el consell de ministres havia autoritzat per demà, l'ampliació puntual de l'horari de tancament de comerços de l'eix comercial de Carlemany, per a que poguessin estar oberts fins a la mitjanit. Però al final el Comú d'Escaldes ha descartat aquesta opció davant de les dificultats dels petits comerciants a l'hora de fer front a l'obertura fins a la mitjanit.

És una llàstima que no s'hagi pogut aconseguir mantenir aquesta iniciativa en la fórmula original de Shopping night. L'encert de la primera, ara fa tot just un any, va ser precisament l'haver-la emplaçat en el pont del 12 d'octubre, perquè és una bona manera d'assegurar-se que les accions de dinamització es fan quan hi ha molts visitants, garantint l'èxit.

Però com s'ha fet evident de nou, és completament essencial la col·laboració amb el teixit comercial i associatiu a l'hora de tirar endavant les accions de dinamització. Sinó hi ha una bona col·laboració no es pot garantir l'èxit, i per això resulta imprescindible tenir un bon ambient en les relacions entre el sector públic i privat.

Quan la bona entesa no hi és, no es poden realitzar accions com les Shopping night, ni tampoc es pot pretendre crear organitzacions estables per fer-se responsable conjuntament, de les dinamitzacions comercials, tal com pretenia inicialment el Comú d'Escaldes. Perquè quan no hi ha entesa, ni una visió comuna del que es vol realitzar, no conflueixen els interessos ni molt menys els diners. D'aquí que enguany l'organització hagi baixat un -70% el pressupost. Aquesta és la conseqüència de la falta de diàleg: tothom hi surt perdent.

Però no tot és negatiu, doncs se centren en l'organització d'esdeveniments puntuals, i menys ambiciosos com el de demà, amb la Shopping day. A la fi, l'important és que la dinamització acompanyi l'activitat comercial per a que el turista tingui una experiència diferent, per a que ens recordi i torni. 



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT