PUBLICITAT

Quin país! Quin Estat!

LLUIS MERA

Si senyors Rajoy,Mas i Felip VI. Un estat que es permet el luxe d'enviar un avió medicalitzat a un país que les està passant molt magres amb això de l'ebola per recollir una sola persona, quan aquí s'està retallant recursos sanitaris i s'estan tancant plantes senceres d'hospitals, per privatitzar la Sanitat com qui no vol la cosa.

La meva opinió és que s'hauria d'invertir els diners que val aquest transport en ajuda sanitària a aquest països que passen per una epidèmia i que tant ho necessiten. L'orde religiosa de Sant Joan de Déu també es podria fer càrrec de la despesa ocasionada per l'esmentada evacuació del religiós. Però de moment, sembla ser que seran els espanyols, als quals cada dia se'ls retalla una mica més algun dret, els que pagaran la despesa.

Com ara el dret dels catalans a decidir. Diria a Rajoy que prengui nota de la consulta d'Escòcia on sembla ser que guanyarà el no a la independència. Prengui nota dels anglesos, perquè mentre segueixi enrocat en no voler permetre el referèndum cada dia hi haurà més gent que voldrà la independència.

Només ens faltava per atiar el foc que el molt il·lustre Pujol ens hagi estat enganyant durant més de trenta anys amb allò de la santa doctrina de l'estalvi i de l'esforç del poble català.

I per si això no fos poc, m'agradaria saber si les vacances de la família real ens continuen costant 15 milions d'euros amb tot l'aparell de protocol i de seguretat que acompanya a ses majestats.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT