PUBLICITAT

Prostitució amb IVA

LUÍS DEL VAL

Hisenda som tots i no vol que s'escapi la prostitució i els seus clients, dins d'aquests atacs d'entusiasme infantil que afecten els dirigents europeus i que els espanyols secunden en aquest cas amb massa fervor.

M'imagino que l'Agència Tributària ha de formar inspectors especialitzats, perquè no crec jo que ni les professionals ni els clients vagin a declarar que han dut a terme una transacció per abonar el corresponent IVA. ¿El 23% per a tots? ¿Pot haver discriminació fiscal positiva? Perquè les dones també són clientes i existeixen prostituts. ¿Es tractarà igual la heterosexualitat que l'homosexualitat? Donat la baixa ocupació juvenil hi haurà exempcions per a chaperos joves?

Després hi ha la gran varietat de serveis, perquè no és el mateix una fel·lació simple, una masturbació que una sessió sadomasoquista amb els seus corresponents artefactes. Es podria donar el cas que els fuets comprats per a la sessió desgravaran dels ingressos finals, és clar, i, naturalment, la roba interior, tan necessària per a algunes vendes i captar clients.

M'imagino que les prostitutes s'han de donar d'alta com a autònomes. ¿Què posarà en l'objecte professional? ¿Terapeutes de l'amor? ¿Consoladores comuns a tot gènere?

Però el que més m'apassiona d'aquesta ximpleria contemporània, nascuda a Brussel·les, és la figura de l'inspector d'Hisenda, transformat en huelebraguetas, i les demandes de divorci de les parelles plantejades per ella o per ell, quan aparegui una factura que digui: «El jardí del plaer». Dos serveis, 350 euros, més una copa de whisky 12 euros, Total 362 euros més 23% d'IVA. Compte final 445,26.

Naturalment prostitutes, prostituts, clients i clientes de tot Europa, estan desitjant que es regularitzi aquesta situació per pagar l'IVA. I a ningú li estranyarà que quan la professional li pregunti al client: «Amor ¿amb IVA o sense IVA?», el client, indignat, corri a denunciar-ho a l'inspector de putes més proper.

L'argument té moltes possibilitats còmiques. El que no li veig són possibilitats recaptatòries. 



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT