PUBLICITAT

Ens prenen per tontos

PEDRO H. CALVO

És un espectacle tragicòmic el que ens està oferint la cúpula del PP a propòsit de l'exclusió de l'expresident Aznar de la campanya electoral de les europees. Els grans personatges del partit de la dreta ens segueixen prenent als espanyols per rematadament tontos, doncs a ningú res més que a ells se li ocorre assegurar que el clima intern del partit és de vida i dolçor, quan l'expresident es lamenta amargament de que li hagin deixat de costat i li hagin impedit mitinejar amb el seu gran amic Cañete, el candidat i fins fa unes hores ministre d'Agricultura. Com la recuperació econòmica fos una prèdica tan de fiar com la pau interna del partit, la tal recuperació hauria d'esperar un segle. No sé si exagero, però jo mateix em sento molt disgustat amb aquestes coses del PP, partit al qual, d'altra banda, respecto com una de les dues alternatives democràtiques històriques d'aquest beneït país. A més, no entenc com és possible que li donin regalada la campanya al PSOE, que bufará per aquesta sortida cada vegada que els peperos gosin ficar-se amb els de Rubalcaba.

Déu ni do com és el senyor Aznar com per aguantar que li facin aquests enormes lletjos. Recordo el que va dir quan ningú de la direcció del PP va acudir a la presentació del seu últim llibre: «Prenc nota», va afirmar ple d'ira continguda. No sé molt bé de què prenia nota però òbviament d'alguna cosa dolenta, dolentíssima. I com no anava a aparèixer en escena Esperanza Aguirre, declarada enemiga de Rajoy i amiga íntima d'Aznar. Aguirre ha dit que li muntarà un míting a Cañete, i això, és clar, per sobre de la voluntat dels suprems del conservadorisme, que potser s'enfaden i la castiguen amb alguna cosa, no sé amb què. És Aguirre qui ha dit que Aznar és imprescindible perquè el PP pugui guanyar les eleccions.

Bé, no ho ha dit així exactament, però és que ara mateix em fa mandra buscar la cita exacta, tot i que la veritat és que no em costaria cap treball perquè total ho acaba de dir ahir. En fi, estimats amics , deixeu-vos de ganivetades, que per aquí no aneu a arribar molt lluny, home.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT