PUBLICITAT

El turisme salvador

CARMEN TOMÁS
PERIODISTA

Periodic
Foto: EL PERIÒDIC

És agradable anotar una bona notícia entre tanta crisi econòmica i política. El turisme sempre ens ha donat bons titulars i bons dividends, però sembla que aquest any es recuperen les millors cotes. I ho necessitem. Espanya és un país fantàstic per conèixer i així ho han de pensar des de fora. Diuen els experts del sector que serà un estiu extraordinari. Un matís, també hi ajuden les crisis que viuen altres països tradicionalment turístics com Egipte i que passen per gravíssims problemes. Sí, però cal saber-ho aprofitar i omplir el buit amb bones ofertes. No tot és negatiu i això afecta, i molt, la nostra economia. També a la nostra imatge, una mica deteriorada. Perquè ens hem d'enganyar, amb tots els casos de corrupció que assoten el país.

El ministre d'Economia no creu que la corrupció estigui danyant la imatge d'Espanya i que pugui estar influint en la decisió dels inversors la imatge una mica més danyada del president Rajoy arrel del cas Bárcenas. Ja veurem com evoluciona tot. En principi, tant el sector turístic, com el de l'automòbil com la col·locació del deute no estan registrant moviments estranys. Esperem que el ministre d'Economia tingui raó i no calgui lamentar un retard en la recuperació o alguna cosa pitjor. Per sumar punts a la bona imatge d'Espanya, però dins de la mateixa Espanya, el Consell de la Competitivitat, format pels grans empresaris d'aquest país, està pensant fer una gira per aixecar l'ànim i explicar que les coses s'estan fent bé i que aviat en recollirem els fruits.

Aquest organisme preveu que la recuperació econòmica es produirà en l'últim trimestre de l'any i que l'augment de l'activitat tindrà efectes positius en l'ocupació a partir de l'any que ve. 



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT