PUBLICITAT

Criticar és més fàcil

GLÒRIA GURDÓ

Criticar és més fàcil que lloar i ho dic per a la meva pròpia experiència. I això que ens eduquen perquè no sigui així. Recordo el que em deien a casa de parar compte amb el que et sembla veure en l'altre, perquè si reflexiones un moment també t'hi pots veure reflectida. La Fontaine va escriure que el Creador Sobirà ens va crear sarroners tots de la mateixa manera, va fer pels nostres defectes el sarró del darrera i el de davant pels defectes dels altres. Ara, que les actuacions del Cirque du Soleil han començat i que l'espectacle és tot un èxit, lluny d'amainar, les crítiques tornen amb més virulència que mai.

I és que si és cert que algun operador ofereix el viatge amb autobus des de Barcelona, amb dinar i espectacle inclosos, anar i tornar, per 39 euros, també és cert que el sector turístic del país potser no va apostar pel reclam com ho hauria d'haver fet. D'aquesta manera, s'ha perdut l'oportunitat que les 15.000 entrades de pagament que proposava Andorra Turisme al sector hoteler es convertissin en 15.000 pernoctacions més, que malauradament no tindrem.

¡Quin desfet de temps! N'és responsable Andorra Turisme o els mateixos actors que no van confiar en una iniciativa que, per més que fos inèdita, venia avalada per una marca reconeguda arreu del món, com és la del Cirque du Soleil. Em queda l'esperança que si mai la companyia torna, l'experiència d'aquesta primera vegada ens servirà a tots per fer les coses una mica millor i aprofitar l'oportunitat que ens brinden, tant Andorra Turisme com el Cirque du Soleil. Una oportunitat que no va destinada a que jo mateixa gaudeixi de l'espectacle, no ho entenc de la mateixa manera que ho entenen molts dels meus conciutadans que s'han queixat perquè els era difícil aconseguir entrades. No l'oportunitat és que vingui gent, turistes que pernoctin a Andorra, que gaudeixin de l'espectacle i del país, i que gastin! Perquè si és així, tots en sortirem beneficiats. Perquè necessitem que reprengui l'activitat per mantenir la qualitat de vida i crear llocs de treball. Més m'estimo perdre'm la funció que no pas perdre la feina! 



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT