PUBLICITAT

Estem sortint de la crisi ...

PEDRO CALVO H.

La que hi ha muntada amb l'afer d'aquestes presumptes 13 propietats de la Infanta Cristina presumptament venudes per ella fa set anys ... és un tema que no hi ha literalment per on agafar-lo, senzillament perquè no se'l pot agafar. El ministre d'Hisenda li ha donat un tractament més propi de Carlos Floriano que de Cristóbal Montoro, amb el que els he dit tot. No ho sé, però sí que m'importa quin hagi de ser el desenvolupament i desenllaç d'aquesta història per no dormir.

Però no sé si em preocupa més o menys que aquesta altra intervenció del ministre d'Hisenda afirmant a tota pastilla que estem sortint de la crisi, així, com sona, sortint ja de la crisi, sense més brots verds previs i sense més llum al final del túnel. No dóna un a l'abast a llegir després i escoltar després els milions d'acudits i bromes d'humoristes, blocaires i curanders. Què graciós tot si no ens fos en això ni més ni menys que la nostra subsistència i la nostra felicitat o desgràcia col·lectives. ¿Servirà el pacte Rajoy-Rubalcaba per llançar llum, encara que sigui la del túnel, sobre aquest i altres panorames similars?

¿Servirà el pacte Rubalcaba-Rajoy per explicar aquest aquelarre de la inauguració de l'AVE a Alacant, conegut per la suprema empresa rajoniana d'intentar amagar a l'alcaldessa presumptament corrupta? ¿Servirà per posar remei al anacolut antidemocràtic de la majoria absoluta valenciana del PP negant-se a la investigació parlamentària d'una cosa tan presumptament palmari com la implicació de l'alcaldessa Barberá i l'expresident Camps en els negocis urdangarians de Nóos? ¿Valdrà per possibilitar que l'expresident Aznar testifiqui per la caixa b del PP després del declarat per Jaime Ignacio del Burgo i / o que declari pel cas Bárcenas, com demana l'acusació particular, i de passada se'ns il·lustri sobre els pel moment 47 milions de Suïssa, que a finals d'any o abans ningú podrà jurar que no siguin ja cent milions. ¿Valdrà el pacte almenys per afavorir l'ocupació jove i les ajudes europees, amb el que alguns ens donaríem amb un cant o dos a les dents, sobretot pel primer? 


Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT