PUBLICITAT

El River lluita contra la fam

BCA RIVER i UNICEF

El Bàsquet Club River Andorra (BCA River) s'afegeix a la campanya de lluita contra la desnutrició infantil d'Unicef Andorra: El Repte dels 70.000. La campanya engegada amb el BCA River recollirà els donatius a través de la promoció dels SMS al 606 amb la paraula «reptebasquetandorra».

Per tal de donar més ressò a la col·laboració, el BCA River promourà l'enviament de SMS durant el partit que aquest divendres l'enfrontarà al FC Barcelona B. El BCA River vol superar el nombre de 300 SMS enviats per tots els aficionats que assisteixin al matx. Amb aquesta nova iniciativa, Unicef Andorra sumarà accions per tal d'aconseguir el seu repte: arribar a les 70.000 accions i fer d'Andorra el país més solidari del món.

El BCA River s'afegeix a la llista d'empreses que han assumit el compromís d'Unicef Andorra per combatre la desnutrició infantil que afecta la zona del Sahel. Les empreses col·laboradores són, entre altres, If Rent, Andorra Park Hotel, Anyós Park, Liquid Dansa, Pyrénées o Sport Hotels Hermitage & Spa. Per a més informació truqueu al telèfon de la delegació d'Unicef a Andorra: 867 100.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT