PUBLICITAT

Contesta al'article d'Àlvar Valls

  • El 1986 vostè no era Àlvar Valls, era segons els documents falsos que portava, Albert Comella
ENRIC DOLSA FONT
Periodic

Sr.Valls , vaig llegir atentament el seu article titulat CUCUT CONNECTION , i puc estar d'acord en dos apartats .

el 1º quan Vostè diu (fent referència a lo que ens ocupa ) , que ha vist al Diari d'Andorra , una de les editorials mes dures de la seva historia ( i jo hi afegeixo , editorial , difamatòria e intoxicadora ),

i 2º ,també estic d'acord amb Vostè , quan diu que , els comentaris dels lectors a la versió electrònica , treuen fum , ( es clar treuen fum degut a la falsa informació que reben amb difamacions i calumnies com les seves ).

Però dit això , anem per feina .

Vostè diu que a l'editorial , hi falta la paraula Corrupció , i segons Vostè , el grup d'empreses on participo , han rebut tractes de favor i pot haver-hi moltes impunitats amagades . i Vostè de forma desqualificant públicament es pregunta .?

“ es o no es la cucutada la punta de l'iceberg .? “

Senyor Alvar Valls , Vostè fa un article Vomitiu i difamatori, i parla de que jo tinc “ Moltes Galtes “.

Senyor Alvar Valls , sap , els seus articles mai m'han despertat cap tipus d'interès , però es clar que quan m'han dit que Vostè hem posava de volta i mitja , de forma grollera i difamatòria , no he tingut mes remei que fer l'esforç i llegir-lo .

Sr. Valls , si creu que les empreses on participo , fan il•legalitats , no es converteixi en com diuen Vostès en una “TAPADORA” , l'hi aconsello de córrer cap a la Batllia a denunciar-me.

Ah .!! , Pero avisi'm , l'estaré esperant , degut a la curiositat que tinc de saber les il•legalitats que segons Vostè he comès ..

Sr.Alvar Valls , sap el perquè de no haver-lo llegit mai .?

Poès es degut a que mai l'he considerat cap exemple de RES , i l'hi donaré unes mini pistes .

Quan parla d'il•legalitats , deu referir-se a Vostè , poés Vostè si que n'ha comes , No. ???

( piensa el ladrón que todos son de su condición )

Sr. Valls , Vostè i jo sabem que si !! .

Vostè sap perfectament , que quan va arribar a aquest país d'acollida a mitjans dels anys 80 ,Vostè , va arribar amb una identitat falça .

Ho recorda .? , l'any 1986 ,Vostè no era el Sr. Alvar Valls , era segons els documents falços que portava , el Sr. Albert Comella , i quan la policia andorrana ho va detectar , el portaren a la batllia Episcopal , i d' allí directe a la presó , i de la presó al Tribunal de Corts , i dit tribunal el va condemnar a presó ferma , ho recorda.??

Si , si .Sr. Valls , Vostè anava amb documentació falsa , i Vostè i jo ( i altra gent ) sabem el perquè , ara però , això no ven al cas , jo avui no ho explicaré , si Vostè vol fer-ho , endavant , fa un article i ho explica .Jo no ho faré pas , el meu estil no es aquest ( pero jo no difamo explico realitats ).

Entèn ara Sr. Valls , el perquè no perdo ni un segòn a llegir-lo , per mi no te Vostè cap credibilitat .

Quan parla de GALTES ,te que fer referència a les seves i no pas a les meves ( poés segur que son molt mes grans ).

Ja sap que diu el refrany... Veus la gruneta de polç al ull del pròxim i en canvi no ets capaç de veure la biga dins del teu .

Cregui'm Sr. Valls , que no ha estat pas un plaer escriure aquesta resposta , poes com l'hi he dit anteriorment ,no es el meu estil , però es clar , Vostè no pot esperar de mi , que hem deixi difamar i calumniar impunement , i que amb la veritat , hem calli

Vostè a mi no hem pot donar lliçons de RES , i menys de moralitat i legalitat.

Es clar , Ara , Vostè s'ha buscat un petit problema .

On queda ara la seva honorabilitat i credibilitat , per mi ja no la tenía , ni l'ha tingut mai !!! , però , i per la resta de gent .?, no se si continuarà tinguent la mateixa.

Bon Any Nou Sr. Valls.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT