PUBLICITAT

Desitjos per al nou any

FABIOLA SOFIA MASEGOSA
[email protected]

Ara que ja estem a Nadal voldria compartir amb tothom els meus desitjos per al nou any que començarà molt aviat.

En primer lloc, desitjo la pau entre Israel i Palestina. Ja n'hi ha prou de genocidis com el que ja va patir el mateix poble israelià, que va ser terrible, però que ara ell mateix infligeix a altres éssers humans.

També m'estimaria que al Magreb hi hagués un territori on pogués viure en pau el poble saharauí i que el Marroc i Algèria deixessin de disputar-se el que no hauria de ser mai seu.

En definitiva, desitjo la pau per a tots aquests països que mantenen aferrissades disputes per la possessió d'un territori i que per aconseguir-ho arriben, algunes vegades, fins i tot, a l'enfrontament armat provocant grans matances.

Per continuar, no seria molt demanar que pogués existir la pau entre les diferents religions. I, ¿per què no?, entre les diferents ètnies i pobles que habiten molts països del nostre planeta. Desitjo que tothom pugui viure en pau amb les seves creences.

Prou ja de terrorisme, de dictadures, de dones apedregades fins a la mort per delictes que realment ni ho són. Fora la pena de mort. ¿No diuen que hem evolucionat?

Econòmicament demanaria un millor repartiment de la riquesa entre tots els països del món, que tothom pugui tenir una feina respectable.

Fora la prostitució infantil i qualsevol altre tipus de prostitució que no sigui exercida de forma voluntària i regulada.

Res de dones venent el seu cos per aquests carrers. Que els nens de tot el món no hagin de treballar i puguin assistir a l'escola, com ha de ser. Fora la fam, el racisme i tot tipus de discriminació per sexe, creences, tendències, etc.

Segur que em deixo alguna cosa més al calaix, però per acabar, desitjar-vos a tots molta pau i felicitat per aquestes dates tan especials. Bon Nadal.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT