PUBLICITAT

Alguna cosa per pensar

JESÚS GODOY
Especialista en cultius agrícoles i economia agrícola

Periodic
Foto: EL PERIÒDIC

Segurament hauran escoltat que a finals de segle, aquest que estem vivint evidentment, a causa de l'escalfament global que afecta el nostre planeta, alguns productes alimentaris podrien desaparèixer. Un dels més anomenats és el cafè, a causa del seu delicat cultiu, que exigeix unes determinades temperatures que si varien encara que només sigui una mica, ja no en garanteixen la producció. Un altre producte que es troba en el mateix cas és el cacau. Perquè aquestes paraules, simplement per parlar d'alguna cosa? Veuran, estem en temps, jo no els anomenaria difícils, si no temps sense imaginació, ja que totes les nostres ments s'han col·lapsat.

El nostre futur, segons el meu parer, estarà molt marcat per la tecnologia però també per l'alimentació. L'alimentació serà un dels pilars del nostre futur perquè si en el cas de la tecnologia hem d'avançar, tampoc no podrem viure sense menjar. Així mateix, aquestes són dues apostes segures per a invertir tot i que com fer-ho sigui caprici de cada un. Hi ha moltes portes i moltes maneres de fer les coses, facin servir la seva imaginació, aquest és un petit país, però amb moltes possibilitats, indaguin, estudiïn i enllacin diferents camps, segur que surten bones idees, cal fer les coses amb visió de futur. No es pot funcionar només amb l'impost, cal començar a fer coses noves i ja els anuncio que les millors encara ni les sospitem.

No tot està inventat, el millor, senyores i senyors, encara estar per venir. Relaxeu-vos i sigueu optimistes, aquest article només serveix per fer-los de pensar.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT