PUBLICITAT

¿Unitat?

JESÚS GODOY
Especialista en cultius agrícoles i economia agrícola

En aquests dies, em trobo navegant per Espanya, veient la seva idiosincràsia, la seva diversitat, la seva desafortunada forma de pensar i sobretot l'endarreriment tècnic, institucional i cultural que hi ha, més accentuat com més baixes cap al Sud, pel que fa a altres països més situats al Nord. És difícil que un país que mai ha entès i mai entendrà la paraula unitat, surti a flotació per si mateix, necessitarà de moltes ajudes, fins i tot més que abans d'aquesta depravada situació, de manera que no avançarem, al contrari, el retrocés serà més significatiu, sempre dependran dels que estan per sobre d'ells, fins que aquests es cansin, cosa que ja s'escolta en els diferents mitjans informatius.

No ens deixessin caure, perquè arrossegaríem a molts amb el nostre enfonsament, però hem de comprendre, que ja és hora d'oblidar rivalitats. Em sembla vergonyós, que els dos partits dominants, l'ara situat en el poder Partit Popular (PP) i el seu arxienemic, que després de manar durant dues legislatures ara es troba a l'oposició, el PSOE, no siguin capaços de posar-se d'acord en res i, quan dic res, és res.

Senyors, això no és una baralla per manar, això és una situació en què cal unir esforços si volem demostrar que servim per a alguna cosa. El perdedor ha de donar suport al vencedor per ajudar el poble i el vencedor ha de respectar al perdedor i escoltar la seva veu, en moltes coses pot portar raó encara que no es trobi en el poder en aquest moment.

Això és el que els diferencia de molts països, que a Espanya cada un va pel seu camí i no fa res més que entorpir el camí del veí, la rivalitat entre l'esquerra i la dreta, els antics odis, que és la base de tota aquesta baralla interna entre dos poderosos, ja va passar, fa molts anys; ara s'ha de ser intel·ligents, res funciona si no hi ha unitat, des del primer esglaó fins a l'últim. Tinguin vergonya, per favor, comencin a demostrar que serveixen per a alguna cosa més que per lluitar i per mal manar. No veuen que el món sencer els veu.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT