PUBLICITAT

Els drets de molts

JESÚS GODOY
Especialista en cultius agrícoles i economia agrícola

És difícil parlar d'aquests temes, ja que les orelles de molts estan vetades per a certa classe de problemes. Estem veient cada dia que moltes persones, sobretot gent gran, estan sent desnonades de casa i algunes prenen la decisió d'acabar amb el seu càstig traient-se la vida. ¿És necessari arribar a aquests extrems per canviar la llei, si arriben a canviar-la? Crec que no, per a mi això és un dels actes més cruels que el govern està portant a terme. Siguem realistes, el nou govern de Mariano Rajoy que tant prometia, porta un any en el poder i la situació no ha millorat, ha empitjorat i bastant, nosaltres, el poble, seguim sense donar mostres del nostre poder davant les injustícies, sí, quatre manifestacions de molt soroll per no res, però de moment se'ns va el foc qual petards de fira. No vull dir que això sigui problema d'aquest govern o de l'anterior, no és això, Això és un problema global que els titelles que manegen Espanya no saben, ni poden, ni volen solucionar.

Les coses necessiten el seu temps per resoldre's, estem d'acord, per l'organigrama institucional imposat per l'escala de valors en què ens regim, com més passa el temps, més pateix el pobre i millor viu el ric, ara tothom que està a dalt fa el possible per aprofitar-se del que està a sota, començant pel govern.

Sempre he estat de l'opinió que ens tiren alguna cosa en el menjar que ens vénen per mantenir-nos tranquils, adormir-nos i fer amb nosaltres el que vulguin. Penseu, no és cap ruqueria, ara per exemple, amb la situació actual, només es podran permetre estudiar els potentats, els fills del poder i de la sort, la resta seran dirigits a un brou de cultiu per a idiotes, demanant perdó per l'expressió.

Si es fixen, no fa gaire vivíem en una esplendor en què gairebé tots podien permetre's estudiar, opinar, ser autodidactes i lliurepensadors, no siguin ingenus, això no li interessa a ningú, mentre més intel·ligents siguem, més difícil és governar, per això estem com estem, és una de les conseqüències d'aquesta apatia i d'aquest desordre global. No ens deixem manipular, això és en realitat el que volen.

 



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT