PUBLICITAT

Paguem els de sempre

JULIA NAVARRO

Comença a resultar insuportable que siguem els ciutadans corrents i molientes els que estiguem pagant la crisi. En realitat és la cada vegada més empobrida classe mitjana la que està mantenint el país, perquè ja se sap que els rics de debò paguen pocs impostos.

Totes les mesures que ha anat adoptant el Govern Rajoy, el mateix que les que tardanament va engegar Rodríguez Zapatero, han anat minvant el nostre Estat del Benestar i sobretot s'han basat en el fet que siguem els ciutadans els que ens haguem d'estrènyer el cinturó: reducció de salaris, pujada de l'IVA, restriccions en els serveis públics, ja sigui la sanitat o l'educació, per no parlar de la llei de dependència, pujada d'impostos, i una reforma laboral que fins al moment l'única cosa que està provocant és que augmenti l'atur, etc, etc, etc.

El pitjor és que totes aquestes mesures encaminades a reduir el dèficit no estan servint ni perquè es redueixi ni per estimular l'economia, ni per crear ocupació ni tampoc perquè el Senyor Mercat confiï en el nostre país. Em remeto a la prima de risc. Ara se'ns anuncien més mesures que suposaran nous sacrificis, i insisteixo, nous sacrificis per als de sempre, i sobretot per aquells que encara conservem el lloc de treball, que desgraciadament cada vegada som menys.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT