PUBLICITAT

Carta de la família Pereiras Fernandez

  • L'assassí real ha estat posat en llibertat havent pagat tan sols vuit mesos de presó
FAMÍLIA PEREIRAS FERNANDEZ
Periodic
Foto: EL PERIÒDIC

La família Pereiras Fernandez vol posar en coneixement públic part dels informes forenses que s'han emès arran de la mort de Jose.

Com es pot apreciar, el primer conclou que la mort de Jose ha estat violenta i homicida i el segon tot el contrari.

A conseqüència d'aquest segon informe, en què s'apunta que la mort de Jose ha estat accidental i que la ferida mortal va ser causada pel mateix Jose en el forcejament, l'assassí real ha estat posat en llibertat havent pagat per la seva miserable acció amb tan sols vuit mesos de presó.

A més de les lesions que consten en l'informe, coneixem altres dades com que li faltaven diverses peces dentals i que hi ha testimonis que afirmen que Jose va rebre puntades de peu després de mort. De moment, no hem tingut accés a més documents però a mesura que els anem tenint, ho anirem fent públic.

La família Pereiras va haver de passar pel mal tràngol de veure el cos de Jose després del fatal desenllaç i veure amb els propis ulls, l'estat del cos i el maltractament que va patir a mans dels seus agressors, imatges que concorden amb la conclusió de mort violenta del primer informe forense.

En el succés, a més de Jose, van participar altres quatre persones, dues andorrans i dos residents de nacionalitat peruana. El trist de tot això, ja no és només el fet d'haver perdut al nostre Jose, sinó que cap d'aquestes quatre persones està pagant pels fets, ni l'andorrà que va posar en joc la navalla, i atès que si no hagués navalla, Jose estaria amb nosaltres i per a la família té la mateixa culpabilitat que l'assassí, hauria d'estar pagant per això, i els dos peruans, un dels quals està imputat per mal tracte i l'altre d'assassinat.

La nostra indignació ha anat creixent arran de com ha transcorregut tot el procés judicial i s'han anat posant en llibertat els implicats.

La família Pereiras Fernandez té raons de pes per creure que en el procés judicial ha hagut massa irregularitats i que la forense ha estat coaccionada o pressionada d'alguna manera perquè hi hagi hagut aquest canvi radical en l'informe. No tenim explicació lògica per a aquest canvi. ¿Què opinen els professionals de la medicina respecte a això? Sens dubte, que no fa bé la seva feina. Els recordem que tenen un jurament hipocràtic, estem en mans d'ells i si ells no ens protegeixen a qui acudirem ...!!

Quant a la jutge que porta el cas, amb la qual no hem estat d'acord des de l'inici, ens agradaria demanar-li que si no és capaç de fer justícia, tal com demostra, que es retiri del cas i posi en el seu lloc a algú que sigui competent

Ens agradaria també destacar que la premsa andorrana ha posat a la nostra boca paraules que en cap moment han estat dites i que no sabem bé amb quin objectiu, han estat tergiversades.

Per finalitzar, ens agradaria disculpar si algú se sent ofès pel contingut d'aquest comunicat ja que la nostra intenció no és altra que mostrar la nostra indignació i repulsa per la posada en llibertat d'aquest assassí.

Que si us plau, entenguin la nostra desesperació, el nostre desassossec i la nostra falta de son i que ens ha estat arrabassada part de les nostres vides.

També volem aprofitar per donar les gràcies a totes aquelles persones que ens estan donant suport i demanar-los que per favor ho segueixin fent.

No cessarem en el nostre interés fins que es faci justícia.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT