PUBLICITAT

Perdó, senyor cap de Govern

GABRIEL UBACH
Secretari general de l'USdA

Sr cap de Govern, perdoni'ls, no saben el que fan. Humilment li demano perdó, no ho tornarem a fer, els sindicats andorrans mai de la vida han volgut qüestionar la justícia andorrana encara que algunes ments malt informades lliguin el pressupost de la justícia amb la dotació pressupostària que el Govern els hi vulgui atorgar.

I que l'elecció segons unes ments malt intencionades del batlles sigui efectuada pel mateix Govern. Jo sóc un ferm defensor de la democràcia i, per tant, defensor de l'autèntica separació de poders de la justícia i dels poders polítics, així com dels poders polítics dels fàctics. No entenc, doncs, com hi pot haver persones que pugin posar en dubte els pilars fonamentals d'un Estat de dret com l'andorrà.

Sr cap de Govern, perdoni'ls, no saben el que diuen. No saben el que és viure en una democràcia com la nostra basada en el consens i la concertació social , tan allunyada d'aquelles que es caracteritzen per el «aquí mano jo»

Que tant abunden amb societats mal estructurades, amb manca de drets per alguns dels seus ciutadans. Sense drets polítics encara que paguin els seus impostos argumentats pel «paga i calla». El sindicalisme Andorra es postra als seus peus i li demana mil perdons, haurien de haver-li consultat unes desafortunades opinions mal fundades, però volem deixar ben clar el nostre màxim respecte per les persones que representen la justícia andorrana . I felicitar-vos per la vostra mostra de solidaritat i celeritat en la defensa de la justícia. Alguns funcionaris mal informats voldrien haver rebut la mateixa celeritat i reprocitat quan diuen que també han estat objecte d'atacs indiscriminats atrevint-se a acusar al Govern d'immobilisme.

No cal tampoc personalitzar ni desacreditar el portaveu legítim de la plataforma de sindicats de l'Administració , això no queda massa bé de la part del tot poderós ministre de l'interior, cada personatge ha de saber estar en el seu lloc. Esperem tingueu a bé d'acceptar les més respectuoses excuses del vostre humil súbdit.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT