PUBLICITAT

Campanya 26-4

    LLUÍS MOLNÉ // PRESIDENT APFSA
    ANDORRA LA VELLA

    En aquesta campanya a nivell internacional, la nostra associació es solidaritza i vol donar a conèixer a tothom la poca justícia que representa el repartiment desigual i discriminatori en el regim de visites del pares  separats en vers al seus fills.

    En l’actualitat el pares separats patim el que es pot anomenar “síndrome 26 – 4” que reflecteix la desproporcionalitat en  el repartiment mensual que un dels pares, normalment la mare, gaudeix dels fills 26 dies i l’altre progenitor , normalment el pare, en gaudeix tan sols 4 dies.

    Tanmateix val a dir que en l’estàndard del repartiment de visites  que atorga al progenitor no custodi es conseqüència del que es desprèn  d’una legislació obsoleta i així es demostra amb la multitud de conflictes que col·lapsen la justícia.

    L’Associació de Pares Separats d’Andorra manifestem que fora  bo modificar la legislació actual en favor d’una igualtat en el regim de visites. Fen valdre en els drets dels menors  per gaudir de mare i pare per un igual.

    Una custodia compartida representa una solució justa poder assolir una equitat per el bon desenvolupament de les relacions familiars desprès d’una separació ( avis, germans i familiars).

    Avui 26 del 4, simbolitza més que una data , es per nosaltres i per tots el afectats un dret a reivindicar un millor repartiment.

    Associació de Pares de Famílies Separats d'Andorra

    26 (Mare) - 4 (Pare) Desequilibri: Custòdia compartida ja!

    Comenta aquest article

    PUBLICITAT
    PUBLICITAT