PUBLICITAT

Orgullosa de ser andorrana

CAROLINA D'ARENY-PLANDOLIT

Durant molts anys, la meva vida professional ha girat a l'entorn de la indústria de la neu.

Han estat anys bons, anys complicats, anys amb poca neu... Però mai han estat anys amb massa neu! Tot el contrari, benvinguda hagi estat, encara que algun més que un altre hagi rondinat.

He viscut situacions laborals agradables, d'altres més complicades, però sempre les he viscudes amb ganes i il·lusió, doncs el meu treball m'agrada, en gaudeixo...

Però avui, més que mai i amb l'orgull que ens caracteritza a les dones andorranes, em sento feliç! Som un país petit però que es presenta dins del món de l'esquí com el més gran!!!

Som un país 10, com deia Albert Coma, i això ens ha de donar ànims per continuar per aquest camí podent assolir, com hem fet avui, reptes molt importants i que poden marcar un abans i un desprès per a Andorra.

Ho hem assolit i hem demostrat que amb els nostres 468km2 i amb menys de 80.000 habitants, amb la infraestructura que tenim, ens hem bolcat per tal que aquesta Copa del Món femenina fos tot un èxit i així ha estat. Tots hem unificat esforços, des del més petit al més gran, des del nord fins al sud, han estat moments durs, doncs el Déu Èol ens volia jugar una mala passada, però amb la força que ens caracteritza i tots plegats, l'hem vençut .

El món ens ha mirat i ens seguirà mirant, hem estat a l'alçada dels més grans i em sento, més que mai, orgullosa de dir que sóc andorrana.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT