PUBLICITAT

Sr. Espot, jo sí que vull un debat a Ordino

FONT BERNET? // Membre de Convergents d'Ordino

Benvolgut Sr. Ventura,

El dia 4 de desembre és un dia molt especial i important per a mi, és especial doncs per primera vegada podré votar a unes eleccions, i és important doncs aquest és el dia on es decidirà part del futur de la meva parròquia, es decidirà quina és la direcció que es pren per dirigir Ordino.

Des de fa pocs mesos, per sentit de responsabilitat i perquè tenia ganes de participar en un projecte polític, vaig començar a participar a les reunions que se celebraven a l'Hotel Coma per part del grup Convergents d'Ordino.

La veritat es que, des del primer dia, sempre m'he sentit molt còmoda assistint a aquestes reunions. Es tracta d'un grup molt divers de gent, n'hi ha de joves com jo, d'altres que ronden la trentena i també alguns «quarentons o cinquentons», però allà ni mana només algú ni ningú menysté a cap persona, la realitat és que es tracta d'un grup obert i plural, que necessita i demana el suport i consens de tothom per tal de dirigir la parròquia, i on pots sentir que s'escolten les teves propostes, que es valoren i analitzen amb cura.

Quan miro alguns cops la televisió i veig el que passa a Espanya, em fa fins i tot vergonya i m'alegro de la sort que tinc de viure en un país com Andorra, en una parròquia com la d'Ordino on tothom ens coneixem, on la política és molt més pròxima i d'una manera o altra hi pots participar, i no és només un tema de quatre extraterrestres.

Es important per a mi, com entenc que ho és per a molts dels ciutadans d'Ordino, que els nostres dirigents ens escoltin i que les nostres propostes siguin almenys preses en consideració; és important saber per què es fan les coses d'una o altra forma i és important que sobretot qui les fa, pugui explicar-nos per què es fa i com ho fa.

Aquests són principalment els motius pels quals m'he decidit a escriure aquest línies, doncs no entenc per què vostè, el nostre actual cònsol, el Sr. Ventura Espot, candidat a la reelecció, es nega a participar en un debat a la parròquia d'Ordino amb els avui altres dos candidats a cònsols per tal que pugui respondre totes aquelles qüestions, relacionades amb la gestió que aquest Comú ha realitzat durant els darrers quasi quatre anys, i explicar-nos les propostes per als propers quatre anys.

Preguntes que seran realitzades pels candidats a cònsols, qui transmetran mitjançant la seva veu, les inquietuds de moltes persones d'Ordino.

Crec que els ciutadans de la parròquia ens mereixem aquest debat, i que vostè, el nostre cònsol, per sentit de responsabilitat envers nosaltres, ha d'assistir-hi. Crec que tots tenim dret a saber per què s'han fet les coses d'una o altra manera, per què s'ha gestionat la nostra parròquia seguint uns camins o altres abans que el dia 4 de desembre exercim el nostre dret a votar el candidat que, per programa, experiència o creença personal, decidim que hem de votar. No caiguem si us plau en la política dels altres, no permeteu que persones joves com jo ens desencisem i pensem que la política és cosa d'extraterrestres.

Una cordial salutació, i espero poder parlar amb vostè el dia del debat.

 



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT