PUBLICITAT

Carta oberta a l'Hble. Cònsol Major d'Ordino

  • Va ser desafortunat acusant els periodistes de deixar-se manipular pel seu President
ENRIC DOLSA

Honorable Senyor,

Amb consternació, vaig escoltar ahir les seves desafortunades declaracions al programa de Ràdio Nacional , el Cafè de Ràdio Andorra.

Varen ser desafortunades, degut al fet que va acusar els periodistes de EL PERIÒDIC D'ANDORRA de deixar-se manipular pel seu President i, per tant, d'haver de publicar, entre d'altres, titulars en portada teledirigits per mi .

¿Sap, senyor Cònsol? Mai no ho he fet i cap dels ex o actuals periodistes de EL PERIÒDIC podran dir-li el contrari.

¡Segurament pensa que altres, en la meva situació, ho farien! ¿Oi que sí?

Pel que respecta al titular d'ahir al que vostè feia referència, he de dir-li que penso exactament com vostè, doncs crec que el titular era que el senyor Jean Nouvel feia la presentació del projecte de la Querola .

Sí, sí, ho dic públicament tal i com és habitual en mi. Des de la meva qualitat de President de EL PERIÒDIC, no comparteixo gens el titular, malgrat que respecto al qui va decidir de posar-lo, com també respecto, i molt, la notícia a la qual feia referència i la qual, per pluralitat i objectivitat d'aquest diari , havia també de publicar-se.

Hble. Sr. Cònsol Major, suposo que està vostè molt nerviós per les futures eleccions comunals. Ho puc entendre. Però acusar-me de mà negra, volent fer creure als ciutadans que en EL PERIÒDIC D'ANDORRA es publiquen o es deixen de publicar les notícies que a mi em sembla, és una falsedat. S'equivoca, i encara més s'equivoca si es pensa que un servidor trastoca les notícies per tal de beneficiar o perjudicar a uns o als altres .

Hble. Sr.Cònsol Major , no m'estendré mes. Com a President de EL PERIÒDIC D'ANDORRA, tenia l'obligació de sortir al pas de tan desafortunades declaracions .

Pel que respecta a la resta de declaracions , serà un plaer per a mi poder-les-hi contestar públicament, com a candidat , al Centre de Congresos d'Ordino i davant dels ciutadans de la parròquia, i fora de l'àmbit de EL PERIÒDIC.

¡Si em deixa, és clar!

Atentament,

Enric Dolsa Font

President d'Andorrana de Publicacions



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT