PUBLICITAT

El regal de rebre

AMADEU ROSSELL

Un dels secrets per ser feliç és ser agraït. Avui començo per agrair l'oportunitat d'haver pogut assistir en qualitat d'ex- Conseller General, a l'acte que va tenir lloc abans d'ahir dimarts al nou edifici del Consell General amb motiu del premi d'Andorrà de l'any que ofereix el Periòdic d'Andorra, que en aquesta edició va recaure a l'AESCO (Associació d'ex-Síndics i ex- Consellers Generals).

Va ser un acte senzill però ple de significat i que ens recorda que a Andorra sempre s'ha de lligar tradició i futur.

La capacitat d'agrair va relacionada amb la capacitat de donar. La possibilitat d' haver pogut estar a la vora de certs personatges singulars de l'esfera pública andorrana, plens de carisma i de dedicació durant un temps al país i sempre amb vocació de servei, és per a mi motiu d'agraïment.

Em sabran disculpar quan esmenti un vell refrany que diu «...és de ben parit ser agraït...» A mi me'l van ensenyar els més grans i per a mi és important expressar-lo i seguir-ne l'exemple.

Ús convido a tots a donar gràcies, sempre que pugueu. Aquest gest serà molt ben vingut per aquell que no espera res a canvi, però que com a ésser humà agraeix el reconeixement discret i sincer.

Jo des d'aquí vull deixar emprenta d'aquest sincer reconeixement a la tasca dels que formem part de l'AESCO.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT