PUBLICITAT

El descrèdit d'Interior

LUÍS DEL VAL // Periodista

A mi em va semblar bastant assenyada la decisió del vicetot, Alberto Pérez Rubalcaba , de no intentar desallotjar per la força la Porta de Sol i altres àmbits urbans en diferents ciutats espanyoles, ocupades pels anomenats indignats, i em va semblar bastant raonable l'explicació que calia evitar danys desproporcionats. És més, les crítiques que se li van fer em van semblar desencertades i guiades per aquest sectarisme polític, segons el qual, el contrari polític ho fa tot malament.

Però passat el temps, aquissada la situació, embravits els indignats, arribant a incórrer en sancions contemplades en el Codi Penal, en manifestar-se sense permís davant del Congrés dels Diputats, quan aquests celebraven sessió, crec que és hora que el senyor ministre d'Interior i vicetot consideri que s'estan conculcant els drets dels altres ciutadans i que està animant al fet que la població fins ara obedient i pacífica incompleixi la llei i deixi de respectar als seus agents i representants.

¿Si els indignats ho fan per què no podem fer-ho els altres? ¿Perquè no tenim collons? ¿En un Estat de Dret la quantitat i pes de les gònades constitueix la norma? Els indignats no són només els que es representen a ells mateixos, els indignats comencen a ser els que obeeixen les normes del Govern d'Espanya, però estan començant a enutjar-se en comprovar que el seu ministre d'Interior sembla l'acovardit i pusil·lànime president de la comunitat de propietaris d'un immoble, que no sap com atallar els actes de gamberrisme en l'escala duts a terme per tres chiquilicuatres.

Acabo de fer la declaració de la renda. Ja sé que amb els meus diners es paga als policies, però no sabia que la Policia es dedica només a gravar les converses tres anys! a un ex alcalde. ¿No poden deixar de gravar converses i baixar al carrer a defensar els interessos i la llibertat dels ciutadans que no delinqueixen?

¿Està tota la Policia dedicada a preparar els atacs del Gran Candidat?

[email protected]



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT