PUBLICITAT

Una darrera decisió errònia, sr. Pujal

  • Segurament tant vostè com la cònsol desitgen menys presència de les minories
C. d'Ordino

Idiem la seva, perquè desprès d'haver vist les manifestacions dels responsables i afiliats del seu partit, vostè –no sabem massa perquè– va anar per lliure i va decidir recolzar aquesta antidemocràtica decisió .

A nosaltres no ens pertoca jutjar la tasca que ha realitzat al Comú durant aquests tres anys, això pertoca al seu partit .

Però si que ens han estranyat moltes de les decisions, que durant aquests darrers anys a pres, o millor dit, decisions que sovint no ha pres, i ens ha semblat més un membre més de la majoria, que no pas un membre que va accedir al càrrec amb el suport dels electors del PS

La darrera decisió de tornar a 10 els consellers d'Ordino, ni vostè ni la Sra cònsol menor ens faran creure en els seus arguments, que obeeixen exclusivament a motius econòmics (que desprès en parlarem).

La decisió d'incrementar el nombre de consellers de 10 a 12 que es va prendre en el darrer mandat, no va pas ser per arruïnar al Comú, ni molt menys, va ser perquè la majoria pogués comptar amb un membre més, i l'oposició també; cosa la qual feia molt menys feixuc ser present a totes les comissions.

Miri Sr Pujal, si en aquest mandat hagués hagut tan sols 10 membres, ni el nº 8 de l'ACO, ni el nº 2 del PLA, haguessin estat elegits.

SEGURAMENT, tant vostè com la Sra cònsol menor és el que desitgen, que hi hagi menys representació de les minories, però potser no han calculat bé i aquesta mesura pot afectar en un futur, directament, als partits que vostès dos «avui» representen .

Demagògia, vostès dos una vegada més han fet molta demagògia, volen disfressar el fet com a resultat d'una excel·lent gestió de les finances públiques, ja que la mesura suposa a les arques comunals un estalvi de 100.000 euros en quatre anys; Sr Pujal, vostè potser no s'ha adonat massa bé, i pel que respecta als diners emprats per a remuneracions dels membres de l'actual Comú, no hi ha prestat atenció, o no li han explicat massa bé , ¿o potser si? I vostè ha preferit tancar els ulls, pensant sortir així per la porta gran .

Sr Pujal , en els anteriors mandats hi havia sempre 10 membres, i cap d'ells era de dedicació parcial o total excepte els dos cònsols. En aquest mandat hi ha 12 membres, i sempre n'heu tingut un mínim de dos a temps parcial que cobren un salari superior als altres conseller d'aproximadament uns 1.200 euros mensuals.

Sr Pujal i Sra cònsol menor, agafeu la calculadora! i multipliqueu dos consellers per 13 mensualitats, per quatre anys, i per 1.200 euros. Surten la barbaritat de 124.800 euros .

Sr Pujal i Sra cònsol menor. ¡Veuen!, poden haver-hi 12 consellers!, i per tant més representació, i al mateix temps estalviar-se encara respecte al que gasten vostès uns 24.800 euros.

Sr Pujal, vostè, fent cas a la cònsol menor, ha sortit per la porta falsa , i ha fet un molt mal favor a la parròquia i a la democràcia. Esperem però que algú arregli urgentment aquesta mala decisió.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT