PUBLICITAT

Un nou curs, nous reptes per a Autea

Amb l’arribada del setembre comença un nou curs escolar i, per tant, un nou curs per a Autea. Després d’agafar forces amb les vacances d’estiu, ara comencem de nou els programes i les activitats per fer la vida de les persones amb TEA i la de les seus familiars una mica més fàcil.

A l’associació treballem cada dia per a les persones autistes i per a les seves famílies, perquè tinguin una millor qualitat de vida oferint una atenció especialitzada. I amb aquest objectiu la junta i els professionals d’Autea treballem per oferir-los durant el curs unes activitats de qualitat, les quals els permetin avançar en el seu desenvolupament.

Des del 2019, l’associació està dissenyant i desenvolupant diferents programes amb l’objectiu d’atendre aquelles necessitats terapèutiques dels nostres associats, programes i serveis que no estan coberts al nostre país, com per exemple el Servei especialitzat de diagnòstic i Intervenció (SEDI )que es va obrir l’any 2023.

L’associació porta uns anys amb un creixement important, amb un treball intens de recerca de finançament, de fidelització dels professionals, d’atenció als associats, de rebuda a nous socis, de formacions internes i externes per exemple a educadors d’escoles, tècnics de departaments de diferents ministeris i comuns... Tot aquest esforç ens ha permès garantir els serveis i programes que estem oferint, així com aconseguir una estabilitat econòmica, sense perdre mai de vista que la nostra existència depèn i dependrà del suport d’empreses, entitats, fundacions i de l’administració. Un suport que es mantindrà si el treball que desenvolupem continua sent rigorosos i aporta valor a la societat, especialment a les persones i famílies a les quals representem. Sense la seva confiança, mai s’hauria arribat on som avui.

Aquest curs, Autea es vol centrar en Autea. Volem consolidar el que en els darrers anys s’ha aconseguit i tenir cura també de les persones que ho han fet possible. Perquè som conscients del que significa disposar d’un equip de professionals, altament especialitzats, que any rere any es continuen formant per millorar l’atenció als usuaris; perquè som conscients del que costa obrir qualsevol servei o programa, de l’immens treball intern que requereix que tot l’engranatge funcioni, etc. I tot això per a una petita associació com la nostra suposa un esforç molt gran. Un esforç que lluny de desanimar-nos, ens uneix i ens encoratja a continuar endavant, a fer les coses cada dia millor i a treballar amb la mateixa il·lusió amb la qual fa 18 anys un grup de cinc famílies amb un fill o una filla amb autisme van fundar Autea. Bon nou curs a tothom!

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT